Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odnalesc dziewczyne z majowki

Polecane posty

Gość gość

Witam ;) Mam taki o to problem, jestem ze slaska. Bylem teraz na majowce nad morzem. Spacerowalem sobie po plazy poczym zaczepily mnie dwie dziewczyny abym zrobil sobie z nimi zdjecie. Zgodzilem sie bez problemu. Chyba ich ojciec nam je cyknął. Zapytal sie mnie skad jestem i rowniez On udzielil mi takowej informacji skad sa. Okazalo sie ze mieszkamy tylko 20km od siebie. Wymienilismy sie imionami z dziewczynami i poszedlem spacerowac dalej, nie ukrywam jedna wpadla mi w oko ;). Jak sie obrocilem ich juz nie bylo.. takze wiem jak wyglada jak ma na imie i z jakiego jest miasta. Wpisalem na facebooku taka fraze jak imie i miasto np Ola Warszawa. I wyskoczyly mi wszystkie ole z tego miasta. Na nieszczescie jej tam nie bylo.. wpisywalem olka itp itd lecz niestety nie znalazlem jej sposrod tych tam obecnych. Moze i niema facebooka ... jak inaczej moge ja znalezc ? Ona tez zna moje imie i moje miasto. Ma mnie na zdjeciu moze i ona bedzie szukac mnie ale ludzic sie nie chce... jakies pomysly drodzy panstwo ? ;)

Gość gość
Pomozcie ;)

Gość gość
to HIM napisała, żebyśmy pomysleli, że ona sie komuś może spodobać :D

Gość gość
Paskuda zdemaskowana :classic_cool:

Gość gość
zacząć od szukania słownika 🖐️