Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak szybko zaszłyście w ciąże po luteinie i bromergonie?

Polecane posty

Gość gość

Po dłuższych staraniach i badaniach wyszło że mam podwyższoną prolaktynę. Biorę od tego cyklu bromergon i luteinę. Jak szybko u Was nastąpiła poprawa zakończona ciążą?

Gość gość
Podbijam pierwszy cykl z luteina i szczerze to nie wierzę,że ona pomoże na zajście.Moje cykle od 23-28 po poronieniu.Owu zawsze w 14 dc,ale jakoś nie mam nadzieji..

Gość gość
Ja się staram półtorej roku więc jeśli leki nie pomogą to już nie wiem co..

Gość Elka326
Ja biorę Bromergon połówkę na noc codziennie (od 9 miesięcy)+ kwas foliowy rano (od roku) z początku brałam luteinę podjezykową ale przepisałam sie do innej Pani ginekolog i mi odradziła branie luteiny mówiła cos tam że mogła by mi blokować i jak narazie nic nie zaskoczyło niedługo robię badania dalsze prolaktyny czy wgl spadła czy dalej jest wysoka ;)pozdro Elka326

Gość gość
pytasz jakbyś pytała po jakim czasie smecta pomaga na sraczkę....każdy jest inny i kto powiedział że jak będziesz to brać to odrazu zajdziesz, są osoby którym nie pomogło

Gość gość
Mi się udało wyjątkowo szybko bo po 3 mies zaszłam. Ale ja sobie dokupilam olej z wiesiołka i castangus. Się nalykalam, ale pomogło. Mały za dwa dni będzie miał 3 miesiące :-)