Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

materialne relacje z tesciowa?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Z tesciami zawsze sie rozliczamy za wszystko placimy nic za darmo oni od nas biora co tylko mamy. Przy dziecku nie pomagaja. Kiedys pomagali ale zaczeli wypominac ze skoro oni pomagaja my mamy byc na kazde zawolanie. Mieszkamy osobno . Nie pracuje bo jestem na wychowaczym(darmowym) samochod tankuja mi moi rodzice. A tesciowa chce ze mnie sobie zrobic darmowa taksowke. Powinnam odmowic? To moze pogorszyc nasze relacje???-pomozcie

Gość gość
Skoro wy im za wszystko płacicie, to oni powinni wam także. Teściowa chce podwózki? To powiedz jej, że samochód nie jeździ na wodę i niech się cieszy, że ma płacić tylko za paliwo, a nie dodatkowo jeszcze za amortyzację samochodu i twój cenny czas, który mogłabyś poświecić dziecku. :D

Gość gość
Jeszcze nigdy nie odmowilam ale czas na to. Tymbardziej ze w obie strony bedzie jakies 80 km. Glupio brac od taty na paliwo bo on mi dal tez samochod oplaca go i tankuje zebym mogla do nich przyjezdzac kiedy chce i zabierac mala na wycieczki. A nie wozic tesciowa... czuje ze to nie wporzadku wobec niego

Gość gość
Up

Gość gość
A co na to szanowny małżonek?

Gość gość
Co na to Twój mąż? On powinien porozmawiać z rodzicami na ten temat

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! a tesciowe to sa cipy najdorsze co doijaja ludzi i gina ich marzenia te skurwysynskie i bardzo komunistyczne! musisz od tego uciekac i unikac tej tesciowej! 333 www.youtube.com/watch?v=Nrj0DpwIPD4