Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie kogos bliskiego w rodzinie, kto patrzy "tylko" i wyłacznie na wyglad..

Polecane posty

Gość gość

Jak mnie takie pustaki wku..wiaja, owszem ja tez patrze na wyglad, kazdy człowiek przy ocenie innych, zwłaszcza nowych osob, patrzy na wyglad, ale ch..mnie strzela jak widze, ze dla niektórych to jedyna rzecz , ktora sie liczy, dla nich samych, wiec i oni one oceniaja tylko przez pryzmat urody, juz nie liczy się , że ktos jest zjebany, ma chamski charakter, tylko ładniusia twarz, taka wiejska menatalnosc czy jak to nazwac. Ja mam taką bratowa co wszystkie dzieci w rodzinie..tylko przez wyglad okresla i za to chwali "ale masz ładne długie włosy " do mojej corki.. do swojej "ale masz sliczne oczka".. nie mowiac, ze była laskę tez obgadała mojego brata(czyli jej była rywalkę), ze była ohydna bo miała okropny nos.. no sorry, nie nos swiadczy tylko o człowieku.. ae ze to rodzina to unikac jej sie nie da..tak bym sie z pustakiem nie zadawała, ciekawe..czy tylko ja mam w rodzinie takie osoby

Gość gość
Jestes brzydka i sie plujesz Za co ma chwalic osoby nieznane jej zbyt dobrze ? "Jestes bardzo mila" :D Wez spierdalaj

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! 333 www.youtube.com/watch?v=Nrj0DpwIPD4

Gość gość
12:39, a Ty pewnie "myslisz" ze jestes taka ładna i własnie o taka osobe jak ty mi chodziło, tez oceniasz po wygladzie, jestes zwyczajnie pusta i debilna

Gość gość
12:39 jestes brzydka na ciele i duszy bo wredna i okropna z ryja ..okropny typ..nie zal mi cie nawet , twojej głupoty