Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

depresja z powodu studiów i braku pracy

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata i studiuje bioinzynierie medyczna. Chce w tym roku zdawać na lek i mam dość bo mam świadomość że jeśli się dostane to do 26 roku życia będę pewnie ciągnął oba te kierunki i nie będę mógł pracować a znajomi zakładają rodziny. Wkurza mnie to. Mam opóźnienie na bioinzynierie bo byłem po mat-geo i nic po nim nie umiałem. Zmarnowałem tak naprawdę 3 lata. Co o ty myślicie? 26 latek który nigdy nie pracował. Przecież to porażka

Gość gość
Up

Gość gość
lepiej rzuć studia i znajdź prace bo marnujesz czas na głupoty

Gość gość
Ahaha marnuje czas na medycynę? Jesteś śmieszny xd

Gość gość
To ty sam musisz się zastanowić, co jest dla ciebie ważniejsze. Czy chcesz już teraz iść do pracy, założyć rodzinę, czy zależy ci na tych studiach. Na innych się nie oglądaj. A w wieku 26 lat nie ma wcale wielu osób, które mają dobrą pracę, więc nie będziesz bardzo w tyle, a przynajmniej wykształcenie będziesz miał porządne.

Gość gość
Brochów – wieś w Polsce położona w województwie mazowieckim, w powiecie sochaczewskim, w gminie Brochów.

Gość gość
Wszyscy się rzucili na medycynę, zobaczysz jaka to masakra ;D a i trzeba się najpierw dostać. I nie pieprz o depresji człowieku bo nie wiesz co to jest.

Gość gość
Dlaczego masakra?

Gość gość
Ale bzdury mu pieprzycie

Gość gość
Ale bredzisz autorze. Nie ma jakies terminu do ktorego trzeba skonczyc studia. A jak jestes taki glupi ze zyjesz wedlug tego co robia znajomi to frustruj sie dalej.

Gość gość
Zobaczysz jaki zapieprz jest na pierwszym roku. Potem będzie lepiej bo asystenci będę mieć cię w d***e tak samo pacjenci.