Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DOSC!!! Czy dobrze zrobilam?? kobietki

Polecane posty

Gość gość

Witam od jakiegoś czasu jestem z moim byłym...on mnie zdradził itp ale mniejsza oto...wrócilismy do siebie.Wczoraj sie poklicilismy...przepraszalam,dzwonilam...nie odpisywal...postraszylam ze wyjadę do gdańska bo nic mnie juz tu nie trzyma itp...odpisal ze mu zalezy...pogadalismy.Zaproponowalam ze się jutro spotkamy...czyli dzis.On dzis dzwoni pyta co robię...ja na to ze wracam do domu...a on do mnie....dobra jak nie chcesz się ze mną spotkać to powodzenia w gdańsku itp...kiedys bym odpisala ze chce itp ale widac ze on to robi specjalnie.Bierze mnie pod przysłowiowy wlos a ja się daje.! Dzis powiedziałam dość!!! Przed tem jeszcze zadzwonilam raz! On zignorowal...odpisalam "Tobie również powodzenia" ile można tak dawać soe traktować? Co to ma być?? On nie mogl zapytać?? Ja mam za nim latać?? Nie! Dosc! Ci wy byście zrobiły??

Gość gość
Odpisze ktos?

Gość gość
Ja bym olała, tym bardziej, że już przeszłaś z nim zdradę itd.:O nie daj się i olej go:O

Gość gość
Kopnij chłopa w dupę! Nie jest Ciebie wart, nikt nie zasłużył na takie traktowanie. Widać, że mu nie zależy, nie marnuj na niego czasu. Bo nigdy nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki!

Gość gość
Zdradził cie... Po zdradzie jest koniec. Jeśli ktoś mówi że to wzbogaca związek to jest idiota. Zdrada to jak przemoc fizyczna, czy ktoś mówił kiedyś że to wzbogaca związek? A nawet gorzej bo na ciele rany się zagoją szybko, a rany duszy po wielu latach nawet potrafią palić żywym ogniem.

Gość gość
Zdradził cie raz tylko ? Czy robił to regularnie? Ja bym dziada Pogonila tym bardziej ze zdradził cie kiedy ślubu nie macie i dzieci . Pomysł co będzie po ślubie i jak się pojawia dzieci . Będzie cię zdradzał na lewo i prawo

Gość gość
To nieważne czy zdrada była raz czy wiele razy, z różnymi czy z jedną. Zdrada przekreśla wszystko, rozumiesz? Po zdradzie nie ma już nic!