Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pofszechny

przepis na starą pannę, czy zgadzacie się kobiety ?

Polecane posty

Gość pofszechny

sąsiadka mieszkająca na osiedlu, która ma już troje dzieci, męża i pobiera na swoje dzieci 500 plus jakiś czas temu zatrzymała mnie na parkingu osiedlowym, gdy wychodziłem z auta i do mnie zagadała - i co tam sąsiedzie, wracasz z pracy i idziesz do pustego mieszkania , no tak, no tak sąsiadko , mieszkam nadal sam i już przestałem podrywać kobiety, mają teraz dziewczyny ogromne wymagania wobec facetów i trochę się tłumaczę a sąsiadka złapała mnie pod rękę i powiedziała wprost : - posłuchaj pierdoło saska, mnóstwo dziewczyn chce poznać takiego faceta i pomogę, więc słucham a sąsiadka opowiada, że w naszym Banku pracuje Danusia , fajna dziewczyna , brunetka z zielonymi oczętami i już ma 32 lata i jest dziewczyna samotna z własnym mieszkaniem , więc co , poznam Was powiedziała sąsiadka , fajnie , dzięki sąsiadko ! i doszło do spotkania z Danusią, pierwsze spotkanie przy kawie w kawiarni i było fajnie ale zauważyłem, że Danusia jest trochę 'wycofana' , zestresowana , owszem, na pierwszej randce wyglądała pięknie i bardzo kobieco, w czasie rozmowy bawiła się swoimi długimi czarnymi włosami, zgodziła się na drugą randkę i na trzecią , kino, kawiarnia, spacer, telefony , sms-y , restauracja , wyjazdy za miasto , lubi zwiedzać muzea, oglądać stare kościoły , lubi się pośmiać w teatrze ale nie chce żadnego zbliżenia , nawet nie zgadza się na pocałunek w policzek po siódmej randce , sąsiadka mnie zaczepiła na osiedlu i zapytała, jak tam , kiedy mnie zaprosicie na swój ślub ? - opowiedziałem sąsiadce, że Danusia to 'trudny orzech do zgryzienia' a sąsiadka w śmiech , no jak to tak, przecież Danusia w pracy opowiadała ostatnio , że nie mogła się normalnie poruszać po bzykaniu , zamarłem z wrażenia , kurza twarz, z kim się bzykała ? no jak to zapytała sąsiadka ? no tak , jasna sprawa , powiedziała sąsiadka , czyli Danusia konfabuluje i zmyśla , - to teraz posłuchaj sąsiad, umów się z Danusią w plenerze, wynajmij pokój w hotelu albo domek na Mazurach z kominkiem i wino sobie wypijcie przy kominku , przestań się sąsiad ceregielić z Danusią , Danusia potrzebuje ostrego faceta i dobra rada , złap ją sąsiad normalnie za włosy , klepnij ją porządnie po zadku ale porządnie aby poczuła klapsa a potem nawet zgwałć , Ona tego potrzebuje i tego oczekuje od faceta i bądź brutalny ! Trzeba kobietę obudzić powiedziała sąsiadka , czy zgadzacie się z sąsiadką abym był brutalny wobec Danusi ? chyba sąsiadka ma kuupę racji w tym ustępie !

Gość gość
co za poy****y koniobijca :o 0/10