Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szesnasto_latka

Mam 16 lat a piersi jak u 13letniej siostry której dopiero zaczynają rosnąć.

Polecane posty

Gość szesnasto_latka

Załamka :(

Gość gość
co to bedzie, niedobor progesteronu i estrogenów, mialas juz te tematy na biologii?

Gość gość
Boze. Ja w twoim wieku nie miałam nic .nie chodziłam na wf bo wstydziłam się przebierac . A teraz ? 22 lata i mam spore piersi .

Gość szesnasto_latka
A czy masaże są skuteczne? Znalazłam internecie informację, że intensywny masaż piersi pobudza krążenie i zapewnia lepsze ukrwienie i że w jakimś procencie przyśpiesza to wzrost bo odżywcze substancje zawarte we krwi szybciej docierają do tkanek. Próbowała może któraś? Ile się czeka na efekty? Ja nie zauważam jeszcze żadnych efektów ale robimy to od niedawna i niezbyt długo bo siostrę ręce boją jak dłużej mi masuje.

Gość gość
w twoim wieku b70/80

Gość gość
gość dziś , co ty za cuda wypisujesz? :D

Gość gość
jakie cuda, dostalam okresu w wieku 12 lat. 1 stanik chyba rok wczesniej czyli 11rz. jak mialam 16 to przy wadze 52-55 na 1,62 nosilam b70-przy przytyciu do 60kg b80/nawet i c. ale jak trzymalam 52-55kg to bylo to b70.

Gość szesnasto_latka
Ja znalazłam taką stronę gdzie są rysunki jak to robić ale masaż jest w parach, że mężczyzna masuję partnerkę ale ja nie mam żadnego mężczyzny więc w desperacji poprosiłam siostrę bo niektórych technik nie da się wykonać w pojedynkę tzn. niby się da ale lepiej jednak we dwoje tylko, że siostrę zaraz ręce zaczynają boleć i kończy szybko a ja jak miałam małe tak nadal mam małe :(

Gość gość
gość dziś No to trzeba było tak od razu, że jak miałaś normalną wagę to średni obwód, a potem przytyłaś i nosiłaś dużo większy. Plus tak czy siak miałaś ten biust niewielki (o ile te staniki byly dobrze dobrane), "nawet C" to ledwo sam początek rozmiarówki, średnie piersi zaczynają się tak ok. E-F.

Gość malenkaNina
gość dziś nie zgadzam się z Tobą ja mam biust 65E i to jest mały, drobny biuścik nie wszystkie od E są średnie (średnie to są jak kobieta ma 70/75E) x do autorki nie wiem czy cie pociesze czy nie, ale mi w ogóle nie urosły, zaczeły w wieku 12 lat i wtedy też skończyły rosnąć urosły mi dopiero jak zaczełam brać tabletki antykoncepcyjne w wieku 18 lat (biore ze względu na cere) i dzieki nim mi urosły :) miałam 65A teraz mam 65E, są to małe piersi, które mieszczą się bez problemu w dłoni, ale i ak jestem zachwycona bo wcześniej miałam same suty :P

Gość gość
wiele kobiet kupuje staniki w sieciowkach gdzie masz tylko A< B

Gość gość
Co Ty dokładnie robisz z tą siostrą?

Gość gość
wiele kobiet kupuje staniki w sieciowkach gdzie masz tylko A, B, C, D , a to trzeba by isc do brafitterki i zakupić z jakichś ich firm. potem wychodzi, ze laska cale zycie nosila B, a powinna E czy cos w tym stylu. słyszałam takie historie