Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Intruzor

Sołtys z Namysłowa się wściekł na swoich i wydał dekret

Polecane posty

Gość Intruzor

Szanowni Namysłowianie Dość tego ! Nawet wrony omijają miasto Namysłów szerokim łukiem , turystów brak , w skarbie Namysłowa jest ogromny deficyt a mieszkańcy Namysłowa nie tylko sobie robią jaja , więc koniec z tymi bzdurami i od dnia 15 maja br. kategorycznie zabraniam pod rygorem kary pieniężnej i sądu grodzkiego : - nie wolno suszyć na płotach używanego papieru toaletowego - plucie na chodnik, rzyganie w miejscu publicznym i sranie na trawnik oraz sikanie przy drzewie lub w krzakach jest zabronione - namysłowianko, nie zostawiaj podpaski na przystanku autobusowym - ponadto , po godzinie 22 w Namysłowie jest cisza nocna i należy uświadomić psy w Namysłowie , że po godz. 22 jest absolutny zakaz szczekania a koty mają zakaz miałczenia !

Gość gość
Weź sie z mojego miasta nie nabijaj i na szczęście nikt tak nie robi gdyby ktoś spróbował to ode mnie by wp*****l dostał straż miejska mogła by kare wlepić czasem pies w parku nasra ale straż miejska wlepia kary za nie sprzątanie po psie czasem koło supermarketów czy na PKS bezdomni łażą i grzebią w śmieciach

Gość gość
:D dobre, motzne und prawdziwe :D

Gość gość
Idioto to jest czyste miasto bo my dbamy o czystość wiesz że 20 km od Namysłowa jest stobrawskie centrum medyczne? W miejscowości pokój na kafe temat o nim założyłem wejdź poczytaj i o dziwo kilka osób z kafe tam było czyli jednak troche osób moje okolice odwiedziło

Gość gość
Sołtysi są na wiochach Namysłów to jest miasto więc ma burmistrza