Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile rano zajmuje wam śniadanie, mycie się, makijaż, wc itp ?

Polecane posty

Gość gość

o ktorej wstajecie i ile zajmują wam te czynnosci ? bo mi bardzo długo, niby sie śpiesze a i tak czas leci jak oszalały :O sam prysznic zajmuje mi z 15 minut, nie wiem jak wy to robicie ze wam zajmuje 3 miniuty, opłukacie się wodą i wychodzicie ? bo ja musze gąbką się troche potrzec, umyc włosy, spłukać, wytrzec, wysusze włosy umaluje sie i tak oto robi sie 45 minut, kibelek, śniadanie, herbata, ubranie :O wstaje o 5:00, wychodze 6:30

Gość gość
Wstaję o 6, wychodzę z łazienki z mokrymi włosami ok. 6.25. Potem suszenie, prostowanie, makijaż do ok. 7.15. Potem ubieram się i jeszcze zmieniam zdaniem parę razy co do ciuchów, aż w końcu wychodzę o 7.35 wściekła i bez śniadania :P

Gość gość
Wstaję o godzinie 6:00, a wychodzę z domu o 6:50. Prysznic zajmuje mi dosłownie 5 min :) ale to głównie dlatego, że włosy myję i suszę nie rano, lecz wieczorem. Może też spróbuj tak zrobić? Poza tym ubranie na następny dzień także warto wybrać dzień wcześniej. W ten sposób powinnaś "zaoszczędzić" trochę czasu rano ;)

Gość
Nigdy nie myje rano włosów bo wtedy musiałabym wstawać chyba z ponad 2 h wcześniej.:D A zbieranie do wyjścia ze śnadaniem zajmuje mi około godziny.:) Najlepiej jak mam trochę ponad godzinę, ale jak się pospiesze to wyrabiam się nawet w 40 minut.;)

Gość gość
daję radę w 50 minut do godziny ze śniadaniem i wybieraniem ciuchów rano, ale nie biorę rano prysznica

Gość gość
Półtorej godziny ale się nie spieszę, najważniejsze żeby zaliczyć kibelek inaczej z domu nie wyjdę, nie mam kanalizacji w pracy.