Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAMYSŁÓW W PORÓWNANIU DO MIELNA ...

Polecane posty

Gość gość

Sejnów Wołczyna byczyny sulmierzyc odolanowa ustrzyków dolnych górnych Grodkowa jelcz Laskowic sobótki i setek innych mniejszych miast które mają mniej niż 16 tysięcy mieszkańców oraz wszystkich wsi w Polsce nie jest dziurą (NAMYSŁÓW to miasto powiatowe w województwie Opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona) NAJWIĘKSZA WIEŚ W POLSCE MA 12 TYSIĘCY mieszkańców

Gość gość
nawet dziurą nie jest w porównaniu do dużej liczby większych miast na wschodzie polski to jest lubelskie podkarpackie podlaskie warmińsko mazurskie świętokrzyskie bo to najbiedniejsze wojewodztwa z dala od dużych miast namysłów jest akurat blisko dużych miast ma 60 km do wrocławia 40 do opola 115 do częstochowy

Gość gość
Ooo

Gość gość
Ooo

Gość gość
ale przecież ty doskonale wiesz, że ten twój namysłów jest dziurą i zadoopiem ;) i tak tylko się droczysz idioto

Gość gość
Ale w porównaniu z mniejszymi miastami mniejszymi niż 16 tysięcy mieszkańców i ze wszystkimi wsiami nie jest dziurą dziura to pojęcie względne dla Namysłowa opole nie jest dziurą a dla Wrocławia jest Wrocław jest dziurą dla łodzi i Krakowa a łódź kraków Wrocław dla warszawy warszawa dla Berlina Berlin dla Londynu Londyn do NOWEGO JORKU A NOWY JORK W PORÓWNANIU DO TOKIO JEST DZIURĄ A TOKIO W PORÓWNANIU DO NAJWIĘKSZEGO MIASTA ŚWIATA CZYLI SZANGHAJU JEST DZIURĄ CZYLI SPOŚRÓD WSZYSTKICH MIAST ŚWIATA TYLKO SZANGHAJ NIE JEST DZIURĄ

Gość gość
kryterium "dziurowatości" nie jest liczba mieszkańców dzieciaku. A przynajmniej nie tylko. I na przykład raczej Wrocławiowi mniej do dziury niż Łodzi tutaj. Tak samo Szanghaj nawet się nie umywa do Nowego Jorku, mimo, że ma więcej mieszkańców. Ale ty tego nie pojmiesz

Gość gość
pojmuje liczy sie też bogactwo pkb na mieszkańca namysłów jest wg gus oraz wg wskaźników które mierzą poziom bogactwa namysłów jest jednym z najbogatszych miast w polsce dzieki zakladom stolarskim browarowi zakładom przemysłu lekkiego obuwniczego papierniczego oraz nestle velux diehl controls i bycia w specjalnej strefie ekonomicznej i stosunkowo małej liczbie mieszkańców a co za tym idzie wysokim pkb na mieszkańca czyni namysłów jednym z najbogatszych miast w polsce

Gość gość
namysłów jak na małe miasto nawet do większych miast np w okolicy nie jest dziurą bo namysłów ma 16 tysięcy mieszkańców a ma więcej sklepów i supermarketów niż 27 tysięczny kluczbork 20 tysięczne strzelce opolskie i prudnik czy 32 tysieczna oława i 37 tysięczna oleśnica kluczbork oleśnica oława mają tylko jedną galerie handlową a namysłów ma dwie szpital w namysłowie jako jedyny na opolszczyźnie ma tomograf komputerowy główna polska siedziba nestle mieści się w namysłowie namysłów jest właścicielem browaru braniewo powiat namysłowski ma jedyną na opolszczyźnie biogazownie powiat namysłowski ma najwięcej na opolszczyźnie farm wiatrowych dużo terenów inwestycyjnych oraz mnóstwo nowych osiedli oraz domów niedawno powstało i powstaje przez namysłów przebiega od częstochowy do wrocławia największa linia energetyczna w polsce to też się liczy

Gość gość
wychodzi na to że do większości miast w polsce może z wyjątkiem dużych miast i niektórych średnich może z wyjątkiem miast na wschodzie polski namysłów nie jest dziurą

Gość gość
nadal kompletnie nic nie rozumiesz. I nigdy nie zrozumiesz. No, ale przecież jesteś chory psychicznie, więc jesteś usprawiedliwiony. Szkoda tylko, że ktoś ci nie odetnie netu bo jesteś koszmarnie męczący i nudny

Gość gość
w namysłowie jest dużo banków punktów usługowych barów restauracji itp dlatego to miasto jest dość zakorkowane bo ludzie z okolicznych miast do namysłowa na zakupy przyjeżdżają w sobotę to jest masakra takie korki szkoły ponadgimnazjalne w namysłowie są najlepsze na opolszczyźnie namysłów leży 30 km od drogi ekspresowej s8 prowadzącej od wrocławia do białegostoku przez łódź warszawę mamy 50 km do autostrady a4 i 65 km do drogi ekspresowej s5 w namysłowie ciągle coś się buduje namysłów jest w polsce wbrew pozorom znanym miastem dzieki browarowi namysłów nasze piwa wygrały konkurs najlepszych piw w polsce w różnych miastach w namysłowie jest mnóstwo głównych dróg jedna z głównych linii kolejowych w polsce są tam drogi na opole brzeg wrocław nawet dwie bo do wrocławia można dojechać przez oleśnicę i oławe jest też droga na syców na poznań ta która przez kępno prowadzi częstochowę ta która przez kluczbork prowadzi

Gość gość
Gość 11:40 czego nie rozumiem

Gość gość
w namysłowie też dużo osób z całej polski przyjeżdża do namysłowa do szkoły i w namysłowie w internacie śpią ja jak chodziłem do technikum na technik obsługi turystycznej do namysłowa to miałem ale z innej klasy która mieszka w poznaniu a uczy się w namysłowie dużo osób z mojej klasy było z większej oleśnicy i kluczborka dużo osób z całej polski się do namysłowa przeprowadza bo tu im sie podoba a miałem też kolegę w klasie ale w innej szkole w namysłowie na mechaniku samochodowym bo z turystyki się przeniosłem on jest z kędzierzyna koźla

Gość gość
PS tą biogazownie w powiecie namysłowskim kilka lat temu kulczyk sfinansował jak jeszcze żył kulczyk i dzieki niemu powstała i to kolejny dowód że moja okolica nie jest dziurą bo jaki kulczyk miałby interes zainwestować w dziurze?

Gość gość
Wymieniłem ci ostatnio w innych tematach również punkty usługowe oraz rozrywkowe jak basen spa solaria dom kultury kręgielnie siłownie klub zapaśniczy kluby dyskoteki stadion lodowisko sale gimnastyczne itd nie będę wszystkich wymieniać bo w innych tematach pisałem ps ich jest proporcjonalne do wielkości miasta w niektórych większych miastach w okolicy ich jest znacznie mniej ps to też się liczy

Gość gość
No odpisz

Gość gość
I jak to skomentujesz?

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Poczytaj powyższe komentarze i skomentuj

Gość gość
Up

Gość gość
Namysłów to nie dziura

Gość gość
Ooo

Gość gość
Poczytaj powyższe długie komentarze powyżej

Gość gość
Up

Gość gość
ok, jest wiele bankow sklepow itp. To dlaczego jak po latach przyjechalam do namyslowa, to rynek nadal sprawialo wrazenie miasta ponurego jak w 90? Bylam z rok temu.

Gość gość
To taki urok miasta

Gość gość
ty co ciągle piszesz że w namysłowie kozy kują i że to dziura ty serio pochodzisz z namysłowa? czemu obrażasz namysłów przecież to również twoje jak i moje miasto też sie tam urodziłem to że nie remontują kamienic to pretensje do władz miasta składaj nie do mnie i czemu mój nick namysłów województwo opolskie ten niebieski ukradłaś przecież on był mój

Gość gość
fajny jest lokalny patriotyzm. Pozdrawiam autora topiku. Moze zglos sie do wladz miasta, ze chcesz pracowac dla nich w PR :) Pamietam jak bylam mala jezdzilam na basen odkryty do namyslowa, w l. 90, to byly czasy ;)

Gość gość
Ty jesteś tą samą osobą co masz ten niebieski Nick namysłów województwo opolskie? I często obrażasz namysłów?