Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taliana

chamsko wystawił mnie? Potrzebuje porady!

Polecane posty

Gość taliana

Postaram się zwięźle i na temat. Spotykałam się od półtorej roku z facetem (37 lat). Na samym początku znajomości powiedziałam mu, ze z nim nigdy nie będę, za dużo przeciwności. Mimo to, byliśmy na wspólnych wakacjach, spędzaliśmy razem czas jak była taka możliwość, on wyznał, że mnie kocha, a ja też się wkręciłam. Umówiliśmy się na urlop w góry, planowaliśmy go od marca. Wszytko było ok, chociaż zdarzały się kłótnie. Zaczął trzymać mnie na dystans i ciągle powtarzał, ze nie robi sobie już nadziei i jesteśmy tylko kumplami, itp. Wcześniej próbowaliśmy to zakończyć kilka razy, ale nie wychodziło. Rozmawialiśmy codziennie po kilka godzin dziennie, mnóstwo sms-ów. I ostatnio rozmawiając z nim przez telefon mówi: "...ktoś mi powiedział, że mam skłonność do patologii, że spotykałem się z patologicznymi dziewczynami i, że bzykam same patologie..." Poczułam się jakbym dostała w głowę czymś ciężkim. Jakbyście to odebrały??? Bo ja poczułam się porównana do patologii mimo, że to nie były jego słowa tylko kogoś. Ale on stwierdził, że wymyślam, że nic takiego nie powiedział, że ma dosyć mojego wymyślania, był bardzo wkurzony, co było do niego nie podobne, po kilku wymianach zdań, napisał sms-a, żebym odwołała urlop i wykasowała jego numer. To była środa, a w poniedziałek (dziś) mieliśmy wyjeżdżać. W piątek się dowiedziałam, ze w poniedziałek leci z koleżanką do Hiszpanii. Czy to możliwe, że tak to sobie zaplanował? Czy to czysty przypadek? Czy musiał zachować się tak chamsko, żeby zerwać kontakt? Dodam, że nigdy wcześniej nie chciał go zrywać całkowicie. Jestem tym zszokowana i nie wiem co myśleć. Mam nadzieję, że komuś będzie się chciało to przeczytać :)

Gość gość
Jak dla mnie to jesteś niezrównoważona emocjonalnie i dobrze że facet z tobą zerwał.

Gość taliana
Dlaczego? Nie rozumiem.

Gość gość
Mysle, ze chcial ci utrzef nosa za zabawe jego uczuciami. I utarl, a teraz kreci z kims innym

Gość gość
Nie rozumiem jedynie czemu jak oboje sie wkreciliscie chcieliscie to zakonczyc.... Bez sensu... A facet zachowal sie frubo po chamsku, znalazl inna babke nie wiedzial jak ci powiedziec, myslal, ze moze sama dasz se na luz ale widocznie nie odpuszczalas, dzwonilas, pisalas itd to stwierdzil ze najlepeij jak zerwie z toba kontakt drastycznie. Powiem ci tak- glupek, cham i burak z niego, bo ludzie w takim wieku to sobie tlumacza co aie stalo, twarza w twarz czemu nie chca zwiazku, czemu nie wypalilo itd a on po prostu uciekl z nowa baba.... Ja bym go olala i wiecej sie nie odezwala....wiem ze boli ale tak powinnas zrobic

Gość gość
też myslę, że znudziło mu sie bieganie za tobą

Gość gość
"półtorej roku" - po jakiemu to??? :P

Gość gość
Po polsku. A do autorki to straszny cham . Ja widzę jedno wytłumaczenie . Poznał kogoś celowo sprowokowal taka sytuacje żeby cię zostawić i poleciał na wakacje . Straszny gnoj z tego faceta