Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie meble do pokoju rocznej dziewczynki ?

Polecane posty

Gość gość

Jakie meble dla malutkiego pokoju(ok.6,5m2) dla rocznej dziewczynki? Jak taka mala przestrzec zagospodarowac ? Dodaj ze to mieszkanie na poddaszu, wiec od polowy pokoju jest dosc stromy spad I na koncu pokoju wychodzi ok.40cm, a na calej drugiej scianoe jest zabudowana szafa..

Gość gość
Musisz koniecznie poszukać ciekawych inspiracji. Jednak myślę, że meble modułowe będą najlepszym rozwiązaniem. :)

Gość gość
Stuva z Ikei

Gość gość
Rozowe mebelki

Gość gość
Przy tak małej powierzchni meble modułowe będą lepszym rozwiązaniem niż np meblościanka, która da wrażenie, że pokój jest jeszcze mniejszy niż w rzeczywistości. W przypadku tak małego metrażu, trzeba głęboko przemyśleć nawet najmniejsza zmianę ;)

Gość gość
To nie pokój to jakaś klitka... serio, ja miałam 6,5m pokój, ale bez skosów i pewnie wielkiej szafy... A teraz wiem, że to było bardzo mało. Jaki kształt, wymiary ma dokładnie ten pokój? Bardziej kwadrat czy prostokąt? Gdzie jest okno, drzwi i jak duża szafa?

Gość gość
Moje raczkujace dziecko ma kojec 7.2 m

Gość gość
Mniej wiecej posrodku sciany sa drzwi do pokoju, otwierane do pokoju :/ Po prawej stronie jest szafa, komandor(jesli to ma znaczenie), na cala sciane, na przeciwko 2 okienka, wiadomo poddasze,wiec na sufito-scianie, mysle ze tam moze scisne jakies pudelka z zabawkami, moze pufe dla dzieci jakas mala, no I miejsce jest tylko przy lewej scianie.. Szafa jest przesuwna wiec mozna przy niej jakies lekkie zawabki, mebelki, polozyc..tak przynajmniej mysle.. Pokoj ma ksztalt prostokata.

Gość gość
Szafa ma okolo2,5 m2. Pol metra glebokosci.

Gość gość
Szafa ma 2,5 m dlugosci.

Gość gość
Może jakąś półkę na ścianie? Na środku pokoiku dywanik, krzesełko lub coś w tym stylu? Meble modułowe to jedyne rozwiązanie

Gość gość
Zgadzam się. Meble modułowe będą najlepszym rozwiązaniem. Zawsze potem można je poprzestawiać :)

Gość gość
Ta szafa tam ni w kij ni w oko. Łóżeczko chcesz tam wstawić?

Gość gość
Szafa jest potrzebna :D Ale te meble modułowe mogą zdać egzamin przy takim metrażu :)

Gość gość
Jak najbardziej, meble modułowe zdają egzamin przy małym metrażu. Jakiś czas temu przy okazji remontu zdecydowałam się na nie i to był strzał w dziesiątkę :D

Gość NanuNanka
Też mam modułowe i to faktycznie swietna sprawa. Bardzo dobrze się sprawdzają.

Gość gość
@up na etapie siedzenia przed kompem i gadania nigdy nie decyduje cena - pamiętaj. :D Szok przychodzi w sklepie :D

Gość Kędzior
A to wiadomo, ale nie zmienia to faktu, że cena stawia nas an nogi i dzięki niej wracamy do rzeczywistości :P

Gość gość
Ja bardzo fajne i oryginalne mebelki znalazłam w http://meble-wojcik.com/ - mają naprawdę dobrą jakość mebli oraz korzystne ceny.

Gość gość112
Mam pytanie trochę z innej beczki. Jak kupujecie meble - stacjonarnie w salonie czy przez neta?

Gość gość
Stacjonarnie, szczególnie jeśli chodzi o meble:) wole zobaczyć co kupuje a poza tym lubię zakupy więc to dla mnie czysta przyjemność;)

Gość gość
Tam zmieszcza sie jesCze jakies meble ?

Gość Pospech
Nie wiem, czy jakikolwiek salon meblowy sprzedaje przez neta z dostawą do domu - to dla nich nieopłacalne (kwestie zwrotów). ;) Ja zdecydowanie wolę pójść do salonu i obejrzeć meble na żywo, które - ewentualnie - wcześniej wypatrzyłem w sieci. Jutro wybieram sie do BRW, żeby zobaczyć ich nową kolekcję Possi Light -> http://www.possi.furniture/

Gość Gapołka
Te meble Possi, o których pisze @Pospech, to IMO świetny wybór do pokoju dziecka. Zobaczcie, że one praktycznie nie mają ostrych kantów - wszystko jest zaokraglone. Mój łobuziak już kilka guzów nabił sobie na ostrych brzegach, a przy Possi Light powinien być bezpieczniejszy.

Gość gość
Racja, niektóre dzieci są szybsze niż światło ;) Nie słyszałam jeszcze o nowej kolekcji BRW. Czy ktoś widział meble w salonie? Na zdjęciach wyglądają super :)

Gość Jaggooddaa
Chyba wybiorę się w weekend, poszukuje, właśnie nowych mebli to mieszkania, Te oprócz tego, że są stylowe to wydają się bezpieczne a to zaleta nie do przecenienia:)

Gość Pospech
@Up - tak ja w końcu dotarłem do salonu i bardzo mi się podobają także na żywo. Wysoka jakość wykonania, dobre materiały, atrakcyjna cena, mnóstwo dostępnych elementów. W skrócie - wszystko się zgadza. Jeszcze muszę przemyśleć, jakie mebelki są mi konkretnie potrzebne i kupię.

Gość Karina8
Zgadzam się z Pospech. BRW stanęło na wysokości zadania :) Ja już nabyłam swoje meble Possi i szczerze powiedziawszy na mojej ścianie wyglądają lepiej niż w salonie. :D Oczywiście zaraz się pochwaliłam znajomym - wszystkim bardzo się podobały. Koleżanki nie mogły uwierzyć, że za taką jakość zapłaciłam tak mało.