Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość znaczy SEX czyli męskie podejście do tematu

Polecane posty

Gość gość

Niby wiadomo, ze mężczyźni maja na tym punkcie obsesje no ale i tak dalej sie dziwie, ze każdy temat o miłości automatycznie dla mężczyzn znaczy seks. Zastanawiam sie, czy mężczyźni potrafią odłączyć te dwa koncepty i czy rozumieją ogólnie np pomysł miłości bez seksu - i to nie w sensie czekania a ślub jak pies na kiełbasę by "rozdziewiczyc" ale ogólnie obcowania z kobieta dla jej walorów duchowych. Zastanawiam sie czy gdyby nagle seks został wyłączony w ludzkim DNA czy mężczyźni w ogole dalej lubili nawet przebywać z kobietami, rozmawiać i poznawać sie. Jest dla mnie trochę przykre ze kobiety zdają sie patrzeć na mężczyzn pod katem jakim jest człowiekiem a mężczyźni natomiast głownie są zainwresowani jaka kobieta jest partnerka seksualna.

Gość gość
Wspolczuje Ci jesli Twoj facet rzuca sie na Ciebie "jak na kielbase" i mysli tylko o seksie. Radzilabym zmienic, jezeli w ogole go masz.

Gość gość
JUż troche przezylam na tym świecie i wiesz co autorko - myśle, że my kobiiety nie dogadamy się z męzczyznami, To niemożliwe. Nie ma takiej mozliwości. Tu nawet o seks nie chodzi, My dajemy zycie a oni niszczą, To tak trwa juz od tysiącleci. Moze to kiedys sie zmieni, mam taka nadzieję. Niestety ja tego nie dozyję, Dlatego uważam, ze miły kochanek, który potrafi dostarczyc duuużo radości jest fajna sprawą. W wieku dojrzałym to może sie sprawdzić, a co maja zrobic młode kobiety?

Gość gość
skoro nie poznałyście dotychczas sensownych mężczyzn (tak, są tacy), to może problem leży w Was drogie panie?

Gość piąta klepka
Naprawdę chciałabyś mieć faceta, który otwarcie by Ci mówił, że nie interesujesz go seksualnie? Wątpię.

Gość gość
luska s********j

Gość gość
Duża wiekszość mężczyzn tak patrzy na kobietę nie ma seksu to jej nie kocham. Debilne podejście zboczonych mężczyzn

Gość gość
Błąd: Nie mężczyzn a chłopców.

Gość gość
ja mam mężczyznę,to co opisujesz to świat gnojków nierozwiniętych jeszcze,nie mówię o fiucie,to staje w podstawówce,mówię o dojrzałości na wszystkich poziomach

Gość gość
Nie rozumiem tej fali wrednych i ukąsliwych odpowiedzi - przecież moim zapytaniem nikogo nie obrażam tylko zupełnie serio pytam mężczyzn czy dla nich zupełnie biała miłość ma w ogole sens? Stwierdzam to po czytaniu wielu postów na rożnych forach gdzie, w przeciwieństwie do prawdziwego życia, mężczyźni wyrażają to co myślą. Nawet patrząc na to forum mężczyźni ciagle maja jakaś obsesje na punkcie dziewic, które jeszcze seksu nie miały i "szmat" które juz seks miały - jakos nikt nie napisze postu o tym jak szuka np dziewczyny o duszy artystycznej? Jakie to ma w ogole znaczenie czy bzykała czy nie bzykała bo dla mnie jako kobiety to żadne i to samo tyczy sie do facetów. Jednak dla mezczyzn to super gorący temat i o ta obsesje mi właśnie chodzi. Tak samo na innym forum np dziewczyna pyta sie czy zostawić faceta bo jest np leniem, dziewczyny prowadzą debatę odnośnie za i przeciw i nagle do debaty wkracza facet z tekstem: "moze jest leniwy bo nie robisz mu dobrze, jak wasze relacje w łożku?" Itp :-/ Ci co mówią, ze ze mną cos nie tak bo nie spotkałam odpowiedniego faceta czy dojrzałego itp - nie wiem o czym mówicie i jak to sie trzyma do tematu. Jeżeli sie ze mną nie zgadzacie to powiedzcie to i wyjaśnijcie dlaczego a nie obrażacie dla hobby. Nienawidzę głupiego trollowania w tym stylu. Pani co powiedziała, ze mężczyźni niszczą a kobiety dają życie - myśle ze jest w tym wiele prawdy.

Gość fcbarcalove
Ja czuje do swojej koleżanki, którą znam od kilku lat czystą miłość. Nie potrzebuję seksu aby Jej i sobie udowodnić, że Ją kocham! Co więcej, gdybym zaprowadziłbym moją wybrankę do łóżka a Ona by tego nie chciała żałowałbym tego do końca życia. Jej serduszko jest dla mnie szczególnie ważne, gdyż wiem, iż to może być Kobieta już na całe życie!

Gość gość
Poznałam kolesia, sam do mnie zagadał. Miły, spokojny, nieco nieśmiały. Dodam, że w tym okresie było u mnie wiele problemów, a międzyinnymi moje niepogodzenie się z tym, że kręcą mnie kobiety. Nie powiedziałam mu tego. Tak. Wiem. Źle. Trudno. Zaczęłam z nim coś więcej, co było dla mnie obojętne i nieco obrzydliwe. Spoki. Bez sexu. Jeszcze brakuje mi jednej jesieni do 18, on 2 lata starszy jest, po drugie... Ale to potem. Było świetnie, pomagał mi psychicznie spacerami i przytulaniem. Jednak mi odpierdzielało. Coś w mózgu mówiło "przestań", przez co 2 razy się zostawialiśmy z mojej winy. Pomyślałam, koleś mówił jak to mnie kocha. Umówiłam spotkanie, chciałam wyjaśnić wszystko, ale nie potrafiłam gdy widziałam jak był bliski światu. Ba, co najlepsze było to po tym jak powiedziałam, że mogę z nim być, ale sexu mu nie dam, bo to moja granica. Chciałam mieć "normalną" rodzinę, ze względu na ojca homofoba, który jest moim jedynym rodzicem. Tak wiem. Źle robiłam od początku. Na dzień dzisiejszy nie odzywa się słowem, choć próbowałam tekstwowo się wyjaśnić, to nic nie odpisał. Chodzi sobie za rączkę z inną. No chj mnie strzela. Mówi jak to mnie kocha, a gdy już dowie się, że nie p****** to inną ma. Podkreślam jeszcze raz, że wiem, że źle zrobiłam. Głupio. Infaltylnie. Ale żeby od razu całkowicie ucinać kontakt? Nie. Wątpię by cierpiał. Gdyby tak było, nie mógłby na inną spojrzeć. Nie myślałby nawet o tym. W pewnym sensie go rozumiem, okłamałam go. Ale przyznałam się. Chciałam to naprawić...

Gość gość
Aha. I to niby faceci to Ci p******i ;)

Gość gość
Poznalam kiedys chlopca, spotykalam sie z nim i gdy stawalam przed nim naga pozeral moje cialo wzrokiem. Mowil mi,ze jestem cudowna,wspaniala,jestem promyczkiem,swiatlem,ukojeniem itd. Nigdy nie Chcial powoedziec mi,ze mnie kocha. Pozniej poznalam mezczyzne i minelo wiele czasu zanim stanelam przed nim naga. A jednak patrzyl w moje oczy tak,ze zapieralo mi dech. Niewazne ze bylam w dresie czy bez makijazu czy zrobiona na bostwo. Teraz nosze pod serduchem nasze dziecko. W moim ,niemaniu wygladam jak wieloryb a on patrzy na mnie jeszcze piekniej. Sa na swiecie mezczyzni i sa zyciowe bledy.

Gość gość
Dla mężczyzn miłość powiązana jest z seksem natomiast kobiety potrafią rozdzielić obie te rzeczy jak piszesz autorko stąd kobiety nie mają problemu uprawiać seksu bez miłości. Dla mężczyzn kontakt fizyczny z drugim człowiekiem jest bardzo istotny ale musi najpierw pojawić się uczucie. Mężczyznom bardziej również zależy na posiadaniu rodziny a można to osiągnąć poprzez seks z ukochaną kobietą.

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć co on naprawdę czuje, co mysli, jak Wam sie ułozy w przyszłosci napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna i odpowie na każdą Twoją wątpliwość. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Bogaty facet czyli kobiece podejście do miłości. Słyszałaś autorko o mezaliansach które popełniali i popełniają mężczyźni? Mówię o mezaliansach majątkowych. Na pewno słyszałaś. Pełno ich. A słyszałaś o mezaliansach popełnianych przez kobiety? No właśnie...

Gość gość
słyszałam taka jedna z mojej miejscowości wyszła za mąż za faceta o głowę niższego, brzydkiego ale bogatego