Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada zapraszać na randkę?

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Jestem facetem ale tutaj jest tyle kobiet, że coś mi może podpowiecie :) Poznałem ostatnio na zajęciach dziewczynę. Wpadła mi w oko, nie wiem czy ja jej, bo nie mieliśmy podczas nich szansy żeby dłużej porozmawiać w cztery oczy a już tym bardziej nie było jak pytać jej o numer. Chciałem po zajęciach gdzieś ją zaprosić ale dokleiła się do mnie wtedy inna koleżanka i nie wypadało jej spławiać. Wiem, kiszka póki co, zwłaszcza, że wiecej na uczelni sie nie zobaczymy. Znalazłem ją jednak na FB i zaprosiłem do znajomych, przyjeła zaproszenie. I teraz czy wypada ją przez tego FB zapraszać na jakieś spotkanie? Kiedy widzieliśmy się przez 1,5h w życiu? A może tak tylko zagadać i jakoś od słowa do słowa wyjdzie temat spotkania, ale ona nigdy nie jest "dostępna" więc musiałbym pisać "w ciemno". No załóżmy optymistycznie, że ona też chce mnie bliżej poznać, choćby jako kolege, to postawcie się na jej mniejscu: poszłybyście na takie spotkanie z ledwo co poznanym facetem który na to spotkanie zaprosił was przez fejsa?

Gość gość
Qurwa, yeahbane dzieci neo...takie rzeczy się proponuje na żywo, a nie przez pejsbuka czy inny szit....

Gość gość
ale debil ja pier/dole