Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madame_Lu

Turystyka i rekreacja. Jaka uczelnia?

Polecane posty

Myślałam nad Akademią Wychowania Fizycznego, Uniwersytetem Pedagogicznym i Krakowską Akademią. Która z wymienionych krakowskich uczelni (bądź innych) jest dobra? I 2 pytanie: na czym polegają egzaminy sprawnościowe na AWF? Są tam pisemne egzaminy wstępne? Proszę o odpowiedzi :)

Gość gość
Lepiej jeszcze raz przemysl co bedziesz robic po tym kierunku ;)

Gość gość
Jak to co? Moje koleżanki z czasów szkolnych, które to skończyły znalazły zatrudnienie w biurach podroży jak Rainbow czy Itaką, oraz w kilku innych, któraś pracuje w klubie sportowym, jeszcze ktoś organizuje obozy, kolonie, zimowiska. Ten kierunek jest wszędzie, nawet na politechnice w Opolu, więc polecam porzadną państwową uczelnię, AWF w Krakowie jak najbardziej, sprawdź na stronie uczelni zasady rekrutacji, bo ja już 5 lat po i mogło się zmienić, w dodatku po fizjoterapii

Dziękuję za odpowiedź. AWF najbardziej mi się spodobała ze względu na specjalizacje z odnowy biologicznej :)

Gość gość
Zdecydowanie najlepiej będzie jesli wejdziesz sobie na te stronę http://lodzuczelnie.webgarden.com/, jest tutaj wiele ciekawych informacji czym kierować się w trakcie wyboru uczelni w Łodzi.