Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś z Was pękła podczas seksu po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Witam dziewczyny, jestem po drugim juz porodzie, nie miałam szwów bo udało mi się uniknąć nacięcia i pęknięcia. Niedawno minął połóg i zaczęliśmy znów współżyć. Niestety ale po ostatnim razie coś zaczęło mnie boleć w środku. Okazało się, że pękłam przy wejściu do pochwy, nawet tak trochę w środku. Nie jakoś bardzo, ale krew leciała. Czy komuś się to przydarzyło? Proszę o rady...

Gość gość
Szukałam informacji na forach, ale wszędzie piszą tylko o pęknięciach i otarciach pomiędzy pochwą, a o***tem. Moja rana jest natomiast na wejściu pochwy.

Gość gość
nie miałam nic takiego a 2 porody za mną. wybierz się do ginekologa żeby zobaczył czy jest ok.

Gość gość
Do lekarza idź, jakie rady? Że masz sobie taśma klejąca skleić? Może cos się nie wygoiło? Byłaś na wizycie kontrolnej?

Gość gość
Byłam na wizycie i było ok, wspolzylam juz kilka razy od czasu zakończenia połogu stąd moje zdziwienie... Do lekarza akurat nie mam jak pójść, dopiero za jakieś 2 tyg będę miała możliwość dlatego pytam czy komuś się zdarzyło. A wygoić nie miało się co konkretnie bo szwów nie miałam

Gość gość
Po 2 porodach odczuwam luz oczywiście wiec dziwi mnie ze jeszcze mnie rozerwalo...

Gość gość
Kurczę, no to czekaj aż się wygoi i do czasu wizyty abstynencja- tak myślę. I niech się lekarz wypowie. Ja też rodziłam dwa razy, ale ze szwami i nie miałam żadnych problemów.

Gość gość
To provo tego kafeteryjnego schizofrenika

Gość gość
Tu autorka. Chciałabym żeby to była prowokacja. Czy to takie dziwne ze coś takiego mi się przytrafiło?

Gość gość
Tego od badań? W sumie może być...

Gość gość
No abstynencja oczywiście będzie bo wszystko teraz bardzo boli. Jestem przerażona :-( wiem ze to może głupie, ale boję się że przez to wszystko jeszcze bardziej się "rozejdzie "

Gość gość
A nie możesz choć telefonicznie skonsultować się z ginekologiem?

Gość gość
Nie mogę... Lekarz jest na urlopie

Gość gość
No to do innego lekarza idź.

Gość gość
A czemu sie dziwisz? Naczytałas sie na portalach o dzieciach, ze wszystko wraca do poprzedniego stanu? To kłamsrwo, ktore wciska sie kobietom od wiekow, zeby rodziły nastepnych niewolnikow i podatnikow. Wazon jak peknie i go posklejasz to juz nigdy nie bedzie taki mocny... Mi po 18 latach wspolzycia rozchodzi sie szycie po cieciu w czasie porodu syna... I jak mam czuc przyjemnosc z seksu?...

Gość gość
nie p*****asz już rozklapucho hahahahaha

Gość gość
Rzeczywiscie powód do śmiechu, że kobiety po porodzie mają takie problemy...