Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Walki z policją we WROCku

Polecane posty

Gość gość

wkurw..mnie dresiarze , którzy walczą z policją o niby morderstwo chlopaka, a te same dresy napadają na niewinnych ludzi i biją wręcz zabijają w ciemnej ulicy za marnego papierosa. To jak to jest z tymi hipokrytami dresami??

Niby prawda ale mimo wszystko gliny nie mogą nikogo zajebać tylko co najwyżej przymknąć:D. Więc moim zdaniem należy im sie to:)

Gość gość
policjant musi miec mega wytrzymałe nerwy, jak przez jedna służbę przyjmią kilka wezwań o pomoc do patologii bo ,, kotek sie zesrał''.

Gość gość
ja tam jestem za policjantami, chłopaczek sobie zasłużył to i dostał omłot, a to że był nacpany to jego problem . Zauważcie to,że gdyby ludzie przyznawali się do swoich złych czynów i nie bawili sie z policjantami w kotka i myszkę to takich akcji by nie było :))) Podziwiam prace policjantów -jełopami się zajmowac to mega wyczyn.

Gość gość
mnie kiedyś zgarnęli spod mojej pracy (było włamanie) w celu złożenia zeznań. Wsiadłam do radiowozu, odpowiedziałam na kilka pytań i wysiadłam. Bicia nie było ani przepychanek. Można? można!!

Gość gość071
Może i dostał raz w twarz,bo był agresywny i wulgarny...ale od tego zapewne nie umarł, no bo jak??? Powikłania po całonocnej imprezie z alkoholem i dopalaczami po czasie z tych emocji i przedawkowania zaczął się dusić...miał nadzwyczajną zapaść :/ szkoda chłopaka ,mogli go zawieść na pogotowie nie na komisariat i tu popełnili błąd.

Paralizatorem po karku dostał, ale jakoś mi go nie szkoda tego dopalacza.:classic_cool: Widać, że prawilniak - dostał na co zasłużył. :D

Gość gość
nikt nie jest jasnowidzem co do śmierci, specjalnie tego nie zrobili. Więc nie wińmy policji. Mógł grzecznie odpowiedziec na kilka pytań i by go puścili, ale najwidoczniej miał coś za uszami bo dostał mega nerwówki

Gość gość
ludzie to dno, jakbyś nie zrobił to i tak bedzie zle, zrobisz dobrze to nawet dziękuję nie usłyszysz

Gość gość
a ja bym wam radził się tu nie mądrować, tempe kapuściane łby, bo żyjecie w Polsce i macie w czaszkach jajecznice od tego telewizora moglo być tak jak z tym Portugalczykiem albo z Meksykami, dopóki do sprawy nie dobiorą się niezależni eksperci, SPRAWA JEST PODEJRZANA :-O

Gość gość
dresy to cwaniaki ale w grupie, pójdzie taki w inny rejon miasta niż swój to garba dostaje taki schowany :))))))))))))))))))))))

Gość gość
dlaczego dresiaki cwaniaki spergolili jak przyjechała większa grupa policji buhahahahaahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa

man of the moon dziś x Nie raz ci taki dupę skopał co nie kaleko hehehe:D🖐️

Gość gość
Piwosz będziesz bronił degeneratów?

Nie no gdzie tylko pisze ze koleś mordercą jednak nie był, to też kara śmierci mu sie chyba nie należała:D🖐️

Gość gość
Dobra spoko. Nie należała mu sie. Tej śmierci nie powinno być. Xxxx Tylko problem przestępców młodocianych jest. Niedługo będą pracować więźniowie prawie wszyscy. Może to będzie resocjalizacja.

Gość gość
jakby rozmawiał z policjantami a nie cwaniakował to juz dawno byłby w domku, policjant też człowiek.Ile można miec cierpliwości do kogos kto w Ciebie pluje??? Życzę każdemu dresikowi conajmniej rok byc policjantem, ocenimy, czy dresik będzie się cackał z debilami czy wyjdzie z siebie :)) Zapewne to drugie bo z dresikiem się nie rozmawia, dresik odrazu bije

Gość gość
jedna gruba kwoka drąca ryja zagłuszyła filmik

Gość gość
Mnie też wkurwiają dresy i policja. Dresy tym że nie potrafią rozłożyć kilku debili po przebieranych w kombinezony policyjne którzy udają amerykańską policje ale słabo im to wychodzi. A policja za to ze zabija ludzi bo nie oszukujmy sie zabija i wymaga szacunku za co ja mam szanować zjebów co dostają rozkaz od dowódcy żeby jebneli dziś 20 mandatów to będzie premia a oni robią to jak psy.

Gość gość
gość wczoraj żeby nie ci ludzie nazywani przestępcami to ty byś była jak murzyny 100 lat temu. Teraz jestes nowoczesnym murzynem. Tylko własnie takich ludzi boją sie politycy.

Gość gość
Bronisz wykolejeńców co nocą zabijają ludzi za fajke. Spoko..

Gość gość
gość dziś raczej wykolejeni są ci co łapią ludzi i zabijają i uwarzają sie za policje. Tylko ze ty tego nie widzisz lub nie chcesz widziec. Bo lepiej jest atakowac z większą grupą ludzi mniejszą grupe co

Gość gość
W tym przypadku oni warci są tyle samo co on,ale oni mają tyle środków przymusu a zachowują się gorzej niż zwierzęta ale jeśli tu komuś to nie przeszkadza nie różni się niczym od nich ,ale rozumiem i tych co starali się do policaj i co nie udało się współczuję,Nie można czuć się bezpiecznie w kraju gdzie można zginąć i na ulicy i w miejscu gdzie masz prawo oczekiwać wsparcia a tracisz życie.To jest chore jak większość tu wpisów!OMAR.

Gość gość
Znam jednego policjanta na emeryturze. Nieraz sie chwalił za czasów swojej świetności że lubił sie powyżywać na innych i troche pokatować niegrzecznych dzieciaków. S*******n. To że ktoś jest naćpany nie daje przyzwolenia do bicia. A co jak ktoś mu coś dosypał?

Gość gość
gość dziś Też znam kilku policjantow na emeryturze nie dawno ja dostali i za c***a nie mogą znaleźć nigdzie pracy, nawet nie wiesz jak mi z tego powodu dobrze

Gość gość
do policji idą ludzie z charakterem inni nie mają tam co szukać trzeba mieć to coś co wyzwala ......

Gość gość
DO POLICJI IDĄ ci co w dzieciństwie w młodości dokuczano im i szydzono. Sama znam 2 takie przypadki z których się nabijano. A oni teraz w policji i mandaty sypią tym którzy ich prześladowali. Ogólnie radzę się od policji trzymać z daleka bo z nimi się nie wygra. Te negatywne opinie są jak najbardziej uzasadnione.

Gość gość
gość dziś też znam takie przypadki a szczególnie jeden utwkił mi w pamięci dziewczyna w młodosci była poniżana wyzywana szydzono z niej nikt by sie nie spodziewał że pójdzie do policji i poszła jest tam i w lepija ludziom mandaty czasami bije tak odreagowuje traume. To chore

Gość gość
dresy też odreagowywyją traume dzieciństwa na ulicach,