Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczona ona

jest cos fajnego w posiadaniu faceta?

Polecane posty

Gość niedoswiadczona ona

pytam tylko z ciekawosci :), tylko i wylacznie. 1. wiecej plusow czy minusow? 2. ktos z was zaluje jakichs swoich zwiazkow? Jesli chodzi o mnie to nie mam, nie mialam i nie zamierzam miec.

Gość gość
jesteś dziewica??

Gość gość
Posiadać to można k***a auto, prawko, dom i chuj wie co jeszcze a nie k***a faceta! TO samo w drugą stronę!

Gość gość
Dokładnie. Można jeszcze tłuszcz posiadać tak jak za pewne autorka tematu. Pytanie co w tym fajnego?

Gość niedoswiadczona ona
to inaczej - jakie korzysci macie panie z tego, ze macie chlopaka ?

Gość niedoswiadczona ona
jestem dziewica

Gość gość
Ty wyżej czepiasz sie słów jakbyś nie jarzyl sensu pytania . Odpowiadam ; lepiej mieć niż nie mieć ale pod warunkiem ze jesteś szanowana i kochana . Wtedy żyje sie lepiej i radośniej , zycie towarzyskie jest szersze i wiesz ze masz kogoś dla lohos jesteś ważna

Gość niedoswiadczona ona
a jakie sa minusy?

Gość niedoswiadczona ona
jestem dziewica ale bralam 3 kolegom do ust ich no wiecie.. palki.. i mnie wzamian lizali

Gość gość
to powyżej to minus

Gość niedoswiadczona ona
jestem lesbijką :)

Gość gość
zależy jakiego mężczyznę wybierasz. Porządny mężczyzna to same plusy! na szczęście jest ich wielu :)

Gość gość
posiadaniu? :D sądziłam że z facetem się jest a posiada to się rower, ale widocznie jestem nieco zacofana w temacie :D

Gość gość
To samo stwierdziłem wyżej ;) Ja tam młody jestem ale nie wiedziałem, że można mnie posiadać :/

Gość gość
A ja myślę, że można posiadać faceta tak, jaki jak facet może podsiadac kobiete!!!!

Gość gość
facet też nie może ale mu się wydaje czasem

Gość gość
Nie, to strata czasu i nerwów :) ja mam faceta, ale wcale mi na nim zbytnio nie zalezy...

Gość gość
Chyba posiasc hah xd Lapiecie za slowka zamiast odpowiadac. Ja nie widze zadnych korzysci oprocz bliskosci fizycznej (i nie zaraz seks tylko przytulanie itd, po prostu czulosci). Za to zycie singielki to same plusy, chodze gdzie chce, z kims chce, kiedy chce, i nie musze miec z nikim ciaglego kontaktu.

Gość gość
co fajnego? To zalezy na kogo trafiacie. Ja mam to szczescie, ze trafilam na fajnego faceta. Jestem niesmiala, a on mnie nauczyl przelamywac te opory bo sam jest odwazny i dominujacy. potrafi mnie porwac do lozka, nieco sila, dac klapsa, pociagnac za wlosy a na koncu skonsumowac bardzo mnie to podnieca. jednoczesnie potrafi byc czuly i piescic mnie godzinami. przy nim czuje sie kobieco, czuje sie pozadana i spelniona. plusem jest tez to, ze oprocz seksu jest dla mnie oparciem. wiele razy dal wyraz swojej pomocy i oddania poswiecajac wiele godzin na pomoc mi w prowadzeniu wlasnego biznesu, uczyl itp. odwiedzal mnie w szpitalu jak bylam chora, przynosil kwiaty. daje mi poczucie bezpieczenstwa.

Gość gość
A ja uwielbiam myśleć że to wszystko to partnerstwo. Że to obopólna korzyść, gdzie można otrzymywać i dawać przyjemność drugiej osobie i być dla niej tarczą i wsparciem w ciężkich chwilach, ale jednocześnie liczyć na opiekę kiedy my mamy gorsze dni. Ludzie zostali tak stworzeni żeby jednak łączyć się w te pary, oczywiście to nie musi być dla wszystkich, ale ja wolę mieć świadomość że ta której ufam będzie koło mnie.

Gość gość
Niedoświadczona ona... Jak Ci stuknie 40stka na karku to wtedy poznasz minusy.

Gość gość
Ja mam to szczescie, ze trafilam na fajnego faceta. Jestem niesmiala, a on mnie nauczyl przelamywac te opory bo sam jest odwazny i dominujacy. potrafi mnie porwac do lozka, nieco sila, dac klapsa, pociagnac za wlosy a na koncu skonsumowac x Fajny bo wszystko robi a ciebie i jest maczo roochaczem z dużym przebiegiem :P