Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oglądaliście dzisiejsze wydanie Faktów i Uwagi! ?

Polecane posty

Gość gość

Co się dzieje z ludźmi?! "Fakty" informowały o skatowaniu kilkumiesięcznego dziecka przez "nieudolnego życiowo" ojca, a "Uwaga!"-o okrucieństwie wobec zwierząt! Dlaczego podnosi się rękę na słabszych, delikatniejszych, niewinnych, bezbronnych?! Co kieruje tego typu potworami?! Rzadko mam łzy w oczach, oglądając cokolwiek w telewizji, ale dziś te tematy dogłębnie mnie poruszyły! Nie mam słów; przepełnia mnie wściekłość, rozgoryczenie, bunt! Nie można szukać usprawiedliwienia dla tego typu czynów! To są wielkie tragedie!

Gość gość
nie zesraj sie z roskoszy nie masz czego innego ogladać downie

Gość gość
Ci oprawcy to g****a, nie mam słów :(

Gość gość
2/3 oprawców to mezczyzni. drogie kobiety, nie powinnyscie wchodzic z nimi w jakiekolwiek relacje, albo nie spieszyc sie. faceci sa przerazajacy, tyle zlego w nich drzemie.

Gość gość
Wiesz co, nie będę pierwsza ani ostatnia,która to powie... dzieci w większości mają zwyrodnialcy i patologia, natomiast normalne pary przechodzą masę badań i gehenne zwiazana z warunkami adopcji...

Gość gość
e tam gehenne, u mnie w rodzinie para w niecałe 2 lata starała sie o adopcje, dostali chłopca 2/3miesiecznego, zdrowego. nie sadze, ze 2 lata to dlugo. czlowiek zdrowy na umysle zawsze waha sie czy warto plodzic dziecko.

Gość gość
Ale, czy to coś nowego? Taki jest świat. Tacy bywają ludzie.