Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wysmiewam sie z rodziny chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Zawsze w kazdej rozmowie ponizam jego matke, ktora jest kura domowa i nigdy nie sprzeciwia sie swojemu mezowi. Jest ograniczona umyslowo, ledwo co mowi po angielsku, nie podrozuje i jej jedyna rozrywka jest gotowanie isprzatanie i uwielbia to robic. Jego ojciec jest skapy, apodyktyczny i konserwatywny.

Gość gość
A kim ty jesteś ściero???

Gość gość
Aleś ty durna jest babo...

Gość gość
jak to kim .cichą duupo....ką

Gość gość
Generalnie szczególnie jego matka jest nieudacznikiem życiowym i do tego leniem. Przez całe życie sprząta i gotuje, nigdy nie pracowała tylko wychowywała dwójkę dzieci. Wszystkiego sie boi, sama nawet zbytnio nie podróżuje komunikacja miejska. Jak wychodzi to po zakupy spożywcze haha nie zna żadnych artystów, nie ma zainteresowań i jest super szczęśliwa jak jej syn powie ze ugotowała dobre jedzenie hahah Moj chłopak mnie ostatnio do siebie zaprosił i byłam w szoku jaka ta kobieta jest dziwna. Cały czas wokół nas biegała i donosiła jedzenie zamiast z nami usiąść i zjeść . I nawet nie patrzyła mi w oczy jak cos do niej mówiłam tylko gdzieś obok. Jest nieprzystosowana do życia

Gość gość
Szczerze to zwykle bardzo mi żal takich ludzi, budzą we mnie współczucie bo z jakiegoś powodu tacy są, coś w ich życiu nie poszło tak, niestety tak umrą z nadzieją, że po śmierci będą mieć lepsze życie.

Gość gość
Powiem tak,może mieć braki, może nawet dom .mąż,dzieci to całe jej życie.Lubi to i to jej sprawa ni twoja gówniaro .Ty natomiast jesteś zwykłym śmieciem ktory zapraszany jest do domu chłopaka,matka jego stara się cie ugośić a ty weszłaś tu po to by obmawiać kobietę starszą o pokolenie,kobietę która nic złego ci nie zrobiłai jeszcze piszesz szmato że w rozmowie ją poniżasz.To ty,nie ona jest prostakiem bo nie sztuka znac artystów a słoma z butów chamowi wystaje.W głowie masz jak w szambie same g........ Gdyby ci było żal to byś tutaj nie ujadała a ty masz tyle żalem co ja z tańcem na rurze. Żenada,ten chłopak to musi być niezły duupek.

Gość gość
To kim ty jestes zeby byc z synem takich beznadziejnych ludzi?

Gość gość
Ci ludzie nie są beznadziejni,każdy robi to co lubi a jej wara od tego. Ciekawa jestem czym ją matka wykarmiła skoro tak obśmiewa życie gospodyni domowej.Byle co jadła i byle co mówi matoł.

Gość gość
Taka panna jak ty z takim mniemaniem o sobie , taka z***bis/ta i zadaje się z chłopakiem z ninizin z taką fatalną matką? No królewno chyba stać cie na wiecej? Czy tylko wiochę robisz na kafe dla rozrywki?

Gość gość
"Zawsze w kazdej rozmowie ponizam jego matke," No to gratulacje weszłaś w g****o i gadasz,że śmierdzi?Faktycznie jest się czym szczycić. To sobei poszukaj chłopaka z z******ta matką, będziesz ja widziała dwa razy w życiu pierwszy i ostatni, bo taki motłoch wiecej szans nie dostanie.

Gość gość
Podsumuje to tak: jako facet po studiach wolałbym mieć dziewczynę której bliżej do tej matki niż autorki

Gość gość
Z godziny 18:17 masz rację!

Gość gość
twoj facet tez bedzie chcial zebys mu gotowala i sprzatala, nie masz sie z czego smiac :P

Gość gość
Bycie dobrą matką jest bardzo ważne i cenne. Skoro dobrze jej wychodzi bycie gospodynią domową i sie w tym dobrze czuje Tobie nic do tego. Gotowanie to też umiejętność,nie każdy to umie. Poza tym ma na pewno wiele zalet - pewnie jest dobra i sympatyczna i nie ocenia tak krytycznie jak Ty. A to że może jest nieśmiała to co z tego? też taka jestem i nie uważam sie za gorszą ;) i jakbyś mnie wysmiała to ja też bym Cie wyśmiała. Pewnie kobieta wyczuła od CIebie jakaśantypatię więc poczuła sie nieswojo..ludzi sie wyczuwa. Przy dobrych i życzliwych sama od razu czuje sie dobrze,przy tych wrednych - jest mi gorzej,to normalne.