Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

pulsujący brzuch i inne czym może być spowodowane?

Polecane posty

Gość gość

Witam bardzo serdecznie, mam 16 lat i kilka dni temu lezac na brzuchu zaczełam odczuwać puls w brzuchu, 3 dni pozniej zauważyłam że ten puls jest tak silny że skutkuje unoszeniem się brzucha non stop, dziś na dodatek po wzięciu do dłoni kartki zauważyłam że nawet kartka trzesie sie w rytm mojego serca, to samo dzieje sie z wlosami gdy je pochyle - trzesa się, raz tez nastąpiło tak na policzku przez 3 sek. czym to może być spowodowane? ostatnią miesiączkę miałam jakoś 26.04 i po organiźmie widze że zbliża się kolejna. Jeżeli chodzi o ciśnienie - zmieniało się, w większośći przypadkach było w porządku a raz zaniżone (nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem). Na początku roku u lekarza rodzinnego wykryli u mnie szmery nad sercem i wysłali z skierowaniem na ekg które nie wykryło żadnych problemów a następnie do kardiologa - tam również nic. Gdy byłam mała również kilka razy zdarzyło mi się być w kardiologa ale nic nigdy poważnego mi nie dolegało. Może to być jakieś uczulenie? Stres? Nerwica? W internecie pojawia się dużo informacji a ja na prawdę nie wiem przez co może być to spowodowane.... Przepraszam was za chaotyczny wpis ale powoli mnie to przerasta, a boję się iść do lekarza, póki co.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować