Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpoü

jestem zaproszona dzisiaj na kolacje

Polecane posty

Gość gośćpoü

j.w. inie wiem co robic faceta znam pol roku jeszcze nigdy mnie nigdzie nie zapraszal tylko zawsze ja organizowalam jakies spotkanie przewaznie na kawe do jakiejs kafejki. jest 6lat starszy ale wolny isc czy nie

Gość gość
kto placil za kawe w tej kafejce?

Gość gość
Tym razem to on placi za wszystko

Gość gość
A jeszcze jedno kupil sobie nowe meble do sypialni i chce zebym ich obejrzala i swoje zdanie powiedziala

Gość gość
ale wcześniej kto płacił, to ważne odpowiedz na to pytanie a ja ci doradze czy isc na tą kolacje

Gość gość
Zawsze on placil Cale rachunki mnie nigdy nawet najmniejszego rachunku nie pozwolil zaplacic

Gość gość
a w czym masz problem ze pytasz? Ludzie sie poznają spotykają umawiają na kolację... do kina... dlaczego pytasz czy iść? jakieś obawy?

Gość gość
ciśnie mnie na kibel ale nie chce mi się złazić na dól , chyba narąbie do reklamówki.

Gość gość
Bo mnie zastanawia to dlaczego tym razem zaprosil mnie do mieszkania na ta kolacje i pytal mi sie jakie wino lubie i czy on cos nie kombinuje.Przyznam ze mi sie bardzo podoba

Gość gość
Zdecydowanie kombinuje ale jeśli mu na Tobie zależy to będzie brał pod uwagę to czego i Ty chcesz.On zrobił krok teraz czas na Twój krok.

Gość gość
Jesli wspominał o sypialni chocby w konteksie oceny nowych mebli to jasno zasugerował ze własnie cos kombinuje. rób jak uważasz.

Gość gość
udało się !!! troszkę się upaćkałem podczas wypróżniania i czuć fetor ale z czasem wywietrzeje a ja mogę sobie pisać dalej bez stresu żadnego

Gość gość
Wlasnie w tym jest Problem ze nie wiem bo nie chce go stracic i kiedy go wiecej do siebie przekonam czy jak te ogladajac te meble wyprobujemy lozko czy porwole tylko na to co dotychczas

Gość gość
To od Ciebie będzie zależało,albo pozwolisz sobie i jemu na więcej albo będzie tak jak do tej pory tylko dasz mu do zrozumienia,że furtka nadal jest otwarta.Musisz sama być na to gotowa i tego chcieć inaczej to nie ma sensu.

Gość gość
Tak sobie pomyslalam ze na wszelki wypadek sie zabespiecze i chyba pojde do apteki i gomki kupie bo nie wiem czy dam rady na swoim postawic, ale niechce wszystkiego popsuc bo on nie jest moim pierwszym

Gość gość
Musisz być bardzo młoda skoro masz takie dylematy.

Gość gość
Przyznam sie ze 20 wiosenek juz przezylam i blone dziewicza tez stracic zdazylam

Gość gość
myślałem że to jakaś 30+ marudzi a to małolata przecież jest

Gość gość
Oky dziekuje za wszystko i ja spadam bo jade sobie cos kupic zebym sie lepiej poczula