Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy młodo i atrakcyjnie wyglądająca 37latka

Polecane posty

Gość gość

ma szanse na partnera w wieku 28-34 lata? Na partnera... nie kochanka?

Gość gość
nie bo pewnie masz zgolonego boberka i jesteś niedobrym człekiem

Gość gość
Raczej nie. Kobieta sypie się szybciej niż facet.

Gość gość
A co ma boberek do tego? Może i się posypię, ale wątpię, oboje rodzice wyglądają młodo, mama jakieś 15 lat mniej, a tata ze 30. Starszy brat też wygląda 15 lat mniej, ja obecnie na 28 lat (choć kilka razy dano mi 23-25 - pytania, co studiuję są też na porządku dziennym). Jestem szczupła, elegancka, mam długie lśniące włosy. Podejrzewam, że z 18-latkiem może być problem, ale 34-latek? :)

Gość gość
*z 28-latkiem, choć w zeszłym roku spotykałam się z Panem w tym wieku. Pytanie kieruję też do Pań, mających młodszych partnerów... może warto z początku nie przyznawać się do wieku?

Gość gość
Oczywiście ze ma. Niektórzy nawet wolą starsze, zwłaszcza te atrakcyjne. Musisz tylko być trochę zdobywcą a nie księżniczka, pokokietować i wielu się ugnie.

Gość gość
Ja tam nawet dobrej zdrowej 40-stce bym się nie oparł :D Btw pozdrawiam Gosie ;)

Gość gość
Mam 31 lat i nie wyobrażam sobie związku z 37-latką. Pytanie podstawowe - po co miałbym się z taką wiązać? Gdy mogę z dziewczynami 25-30, które nie oszukujmy się, wyglądają jednak znacznie lepiej. No i nie mam jakichś kompleksów, by mi partnerka "matkowała". Już nie mówiąc o tym, że gdybym ja miał 37 lat, to taka partnerka miałaby już 43, czyli byłaby już na skraju atrakcyjności.

Gość gość
na kochanka tak, na partnera nie

Gość julka_koszulka
Uważam, że w wieku ponad 30 lat powinno się już mieć dawno ustatkowane życie i stałego partnera, ponieważ w tym wieku nie jest już się tak atrakcyjnym i płodnym jak takie 15-/25-latki, dlatego w tym wieku łatwiej jest kogoś poznać, niżej gdy się jest już, tak naprawdę, starszą osobą, mającą nikłe szanse na urodzenie zdrowego dziecka, też seks w tym wieku już nie jest tak bardzo...emocjonujący? Poza tym jak dla mnie to obrzydliwe są pary, w których kobiety są starsze od swoich mężczyzn. ;)

Gość gość
Każda Stara babkę podrywam na tekst co studiujesz lub jak poszły matury. Wychodzi na to ze one to biorą na ppwaznie.;)

Gość gość
gość dziś - mam nadzieję, że dla wielu mężczyzn możliwie najmłodszy czy najpiękniejszy wygląd nie jest jedynym kryterium doboru partnera. Mam 6 lat więcej niż Ty, więc nie mogłabym być Twoją matką. A Ty "tatusiujesz" 25-latkom? Nie wiesz, jak wyglądam, więc nie masz pojęcia, kto wygląda lepiej. Nie zawsze jest to osoba młodsza. Zdaję sobie sprawę, że nie każdy młodszy facet będzie mną zainteresowany, tylko pytam... ;)

Gość gość
julka_koszulka dziś - zdajesz sobie sprawę, że nie każdemu zawsze się układa, tak jak chciał i to sobie zaplanował? gość dziś - gratulacje. Zatem jestem podrywana przez Ciebie, kontrolerów z tramwaju i kobiety :)

Gość gość
Ruchasz się czy trzeba z Tobą chodzić?

Gość gość
Ja mam 38 lat i bym Cię nie chciał :)

Gość gość
Jak to często bywa starej pici młody fiut się świci. Znajdź sobie faceta koło 40ki i nie pitol o wyglądzie.

Gość julka_koszulka
Zdaję sobie sprawę, ale dlaczego nie poszukasz, tak jak normalna, zdrowa kobieta, pochodząca z pełnej rodziny, kogoś starszego od siebie? To tak trochę podchodzi po pedofilie, a na pewno pod zboczenie, zresztą jak przez 37 można nie znaleźć sobie partnera?

Gość gość
Ja jestem bardzo młody i podniecają mnie atrakcyjne i potrafiące podkreślić swoje atuty kobiety. Tylko co z tego jak żadna nie ma odwagi się przyznać że chciałaby zaszaleć...

Gość gość
julka_koszulka dziś - Bo wolę młodszych. Wolno mi? Miałam starszego partnera i nie wspominam tego dobrze. Skąd pomysł, że nie znalazłam sobie partnera? Może się z nim rozstałam, może umarł?

Gość gość
podchodzi po pedofilie XXX Padłam. Do książek! Pedofilia – rodzaj parafilii: stan, w którym jedynym lub preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest kontakt z dziećmi w okresie przedpokwitaniowym lub wczesnej fazie pokwitania.

Gość gość
Eee? Po co mi 37-letnia babcia? Może raz czy dwa można się z taką bzyknąć, ale związek? Bez jaj.

Gość gość
ja padłem na haslo zboczenie ha ha.autorko marsz do psychiatry,bo masz normolna ochote na mlodego byczka. zreszta udowodnili naukowo,ze seksualnie 30 paro i 20 paro latek to ogien:). ja bym baardzo chetnie dał Ci sie uwieść. od pol roku prawie wzdycham do 38 latki, notabene tez gosia :)

Gość gość
I to się zgodze że ogień we mnie siedzi jak nie pożar największy :D Najlepsze są właśnie takie kobiety bo wiedza czego chcą i jak to dostać ;) A co potrafią zrobić to ło panie :D PS: z chęcią poznalbym taka panią :D :D

Gość gość
julka_koszulka dziś Uważam, że w wieku ponad 30 lat powinno się już mieć dawno ustatkowane życie i stałego partnera, ponieważ w tym wieku nie jest już się tak atrakcyjnym i płodnym jak takie 15-/25-latki, - dobra ok, zgadzam się. Płodnym się juz nie jest, atrakcyjnym można się kłócić. x dlatego w tym wieku łatwiej jest kogoś poznać, niżej gdy się jest już, tak naprawdę, starszą osobą, mającą nikłe szanse na urodzenie zdrowego dziecka, - zgadzam się co do poznania partnera i ułożenie sobie związku, ale 35-40latka nie jest starszą osobą. To nawet nie jest wiek średni, chociaż na ciążę to późno. x też seks w tym wieku już nie jest tak bardzo...emocjonujący? - a skąd wiesz, masz 40 lat? Powiem ci, że się mylisz. Ok 30stki kobiety mają świadomość własnej kobiecości. 40lat to szczyt ich możliwości. A wiesz czemu? Bo to ostatni dzwonek na dziecko i organizm musi zrobić tak, aby kobieta ten seks chciała uprawiać. x Poza tym jak dla mnie to obrzydliwe są pary, w których kobiety są starsze od swoich mężczyzn - a dla mnie obrzydliwe sa pary gdzie facet jest starszy 10 lat i więcej od swojej wybranki. Ona ma w wieku 40 lat szczyt, a on przy swojej 50tce już nie może i wspomaga się tabletkami :)

Gość gość
Dlatego kochankowie są mlodsi ;) Zawsze się wybiera młodszy model ;)

Gość gość
mysle podobnie jak Julka, pary powinny być w zbliżonym wieku tutaj chyba jej post dotyczący tak samo starych facetów "Ja mam 14 lat i pisze do mnie wielu doroslych mezczyzn, usmiechaja sie do mnie na ulicach, kiwaja, latem gdy gdzies ide z kolezankami to juz w ogole jest trabienie i rozne zaczepki typu" Ladne, nie? Tak, ale TROCHE mlode" i w tej chwili chce mi sie normalnie wymiotowac, mezczyzni sa obrzydliwi, kilku nawet twierdzilo iz nie przeszkadza im moj wiek , a ja tymczasem wszystkich ich poblokowalam i kazalam znikac z oczu, grozac wrecz policja, przewaznei sa to chorzy mezczyzni" mam 19 lat i zgadzam się z jej wypowiedziami,

Gość gość
mysle podobnie jak Julka, pary powinny być w zbliżonym wieku XXX Bo?

Gość julka_koszulka
Do mnie też piszą starsi mężczyźni i dla mnie to miłe, chciała bym mieć starszego partnera, ogólnie uważam, ze mężczyznom najbardziej podobają się nastolatki, ale 37 lat to ma moja mama, to śmieszne,że są kobiety w tym wieku, która zamiast mieć już dawno sens swojego życia, wolą przesiadywać na internecie i wypisywać, że z chęcia poznały by młodszego faceta, obrzydlistwo! :< Jak sobie wyobrażę taką starą....waginę ponad 30 letnią....To nie etyczne. Serio....A wytłumaczenie: Wolę młodszych jest jeszcze bardziej odrażające, zresztą jeżeli przez 37 lat nie znalazła sobie pani partnera to już go pani raczej nie znajdzie :) Może po 70-tce spotka pani jakiegoś 30-latka, który nie ma wystarczająco temperamentu by poderwać młodą i aktrakcyjną kobietę. Za starsze panie biorą się mężczyzni bez powodzenia z młodymi i pełnymi energii. Nie fajnie :(

Gość gość
gość dziś Nie mam na imię Gosia :) Nie jestem niczyją babcią. 34-latek jest w zbliżonym do 37-latki wieku, czyż nie? :) Miłego wieczoru, ja wychodzę. Autorka

Gość gość
Starszy tak, ale co innego 20 parolatek a co innego stare dziady na portalach randkowych które nie dają żyć młodym dziewczynom :O