Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gejkochanek

Związek geja z mężczyzną z żoną i dzieckiem.

Polecane posty

Gość gejkochanek

Mam pewien problem, i czuje się z tym źle. Poznałem przez pewną aplikacje mężczyznę znacznie starszego ode mnie ja 22lat on 33 lat on poukładany dobra praca i wszystko co mu potrzeba w życiu. Mamy kontakt, rozmawiamy, pomimo różnicy jest fajnie mamy wspólne tematy choć różnią nas hobby, ale jest przyjemnie, czasem sypiamy razem on chcę dyskrecji i głównie nie chcę byśmy wchodzili sobie w życie. Przedstawił mi się i powiedział, że jest gejem, aktualnie singlem. Ostatnio zobaczyłem go przez przypadek.... z kobietą i dzieckiem, wiem że to nie jego przyjaciółka ani znajoma.... to jego żona... :/ Nie powiedziałem mu o tym jednak nie wiem czy potrafię teraz z nim mieć kontakt, ponieważ zdradza ze mną swoją żonę, a na dodatek ma dziecko.... Mam ochotę mu powiedzieć, że to wszystko widziałem, i chcę to wyjaśnić... chociaż czuję wyrzuty, że spotykałem się z kimś kto ma swoje życie. I gdyby przez przypadek to wyszło, to co wtedy stałoby się z żoną i DZIECKIEM. Pomimo tego że nie wiedziałem o tym czuje się źle... Żal mi tej kobiety i dziecka, która o niczym nie wie i żyję spokojnie jak gdyby nigdy nic... Proszę doradźcie mi co zrobić... nie chcę niszczyć nikomu życia... choć nie wpraszałem się na siłę

Gość gość
Hmm.Ja np mamz mezem 2 dzieci w tym jedno dorosłe a maż sam sie przyznał ze zmienił orientacje raz go nawet przylapałam na całowaniu sie z najlepszym kumplem.Mysle ze ludzie sie zmieniają.s

Gość gość
boże :O

Gość gość
Moja rada weź się ogarnij .

Gość sssdfsdf
jeżeli nie z Tobą to z kim innym będzie ją zdradzał, to nie Twój problem. Powinieneś z nim o tym porozmawiać, jeżeli chcesz mieć czyste sumienie - to najlepsze co możesz zrobić. W zależności od tego co Ci powie, zadecydujesz sam. Nie martw się, że coś jest przez Ciebie - to bzdura, to nie Twoja wina, że on szuka przygód. Po prostu nie realizuje się w rodzinie w pewnym zakresie i tego szuka gdzie indziej. Jeżeli zerwiesz z nim kontakt to on poszuka pocieszenia u kogoś innego. Z żoną pewnie się nie rozstanie .

Gość gość
To nie Twoja wina. Swoja drogą facet jest świnią. Nie rób tego z nim :( więcej. Zerwij kontakt. Pełno facetów można poznać na czacie na Interii.