Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto się poświecić i wyjechać z facetem do DE?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja bym wolała zostac w Polsce, tutaj sobie radze finansowo. Ale mój facet dostał tam staż i wyjeżdza za 2 miesiące. Kocham go więc jak nie wyjadę to sie to rozpadnie. pojechalibyście z nim czy zostalibyście?

Gość gość
rozwalać swoje życie by wyjechać za chłopem tylko na 2 miesiące? pogięło cie?

Gość gość
2 m-ce to pestka

Gość gość
Wyjezdza ZA 2 miesiące nie na 2.... czytac ze zrozumieniem nie umiecie

Gość gość
Ile będzie trwał ten staż ?

przez 2 miesiace sie rozpadnie? jak nic to ten jedyny!

Gość gość
a na ile na ten staz jedzie? i czemu myslisz, ze sie rozpadnie, jezeli z nim nie pojedziesz?

Gość Yang
jezeli nie studiujesz aktualnie to JEDŹ! Nie ma co gdybac, jedzie na staz wiec przez ten czas prace bedzie mial zapewniona, nie bedziecie sie zastanawiac co bedzie jak oboje stracimy prace etc. Macie zabezpieczenie. Ty poszukasz tam pracy, poznasz nowych ludzi i bedzies z nim. Ale przez ten czas moze tez przydazyc Ci sie jakas ciekawa propozycja zawodowa, okazja do czegos. Korzystaj z zycia jak masz taka mozliwosc! Bo bedziesz zalowac.

Gość gość
Ja pojechałabym, zawsze to jakaś nowość, nowe doświadczenie, może znajdziesz tam coś fajnego dla siebie. Zycze odwagi i powodzenia.

Gość gość
gość wczoraj a na ile na ten staz jedzie? i czemu myslisz, ze sie rozpadnie, jezeli z nim nie pojedziesz? x Autorka nie jestem ale rozumiem jej obawy. Związki na odległość w przeważanej mierze rozpadają się, odległość wcale nie zbliża i wielka miłość tu czasami polega. Małżeństwa rozpadają się przez odległość a co dopiero związki nieformalne.

Gość gość
NIC dla faceta. Jedynie dla siebie. Mówisz po niemiecku? Tak łatwo sie pracy bez papierów ( studia itd, Niemcy to strasznie biurokratyczny kraj) nie dostanie, będziesz sprzątać, wielka kariera a on sie bedzie panoszył. Moja kumpela była rok rozdzielona, i jakoś wytrzymali.

Gość gość
Wyjechałabym jedynie gdybyście sie pobrali i on zapewnił ci tam zycie. A nie ze masz sama sie martwić.

Gość gość
Musisz się zastanowić, czy mężczyzna jest tego wart, byś rzuciła wszystko dla niego. Na jakim etapie związku jesteście, czy planujecie założyć rodzinę, itp. Bo on jedzie na staż, a Ty? Do sprzątania ulic??

Gość gość
Ty go kochasz..A czy on kocha Ciebie??