Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam niedawno w Łazienkach w Warszawie i SZOK pod płotem koczują KODOwcy ahahah

Polecane posty

Gość gość

naprawdę! :D myślałam, że to błazenada na potrzeby TV, ale nie!!! oni mają miasteczko namiotowe i koczują pod płotem łazienek nie wiem czy robią to za darmo czy im płacą! trochę mnie to śmieszy, a trochę to skandal, mam nadzieję,że jak wreszcie zwalą ze stołka prezydent miasta z ramienia PO i usiądzie ktoś z PiSu to zabroni czegoś takiego, bo ulice są dla wszystkich, a Kodziarze zagracają ulice do tego tak reprezentacyjną i przynoszą wstyd Polsce i Warszawie przed turystami, już nie mówiąc o comiesięcznych ich pochodach kiedy blokują miasto, napychają wagony metra śmiecą nalepkami i hałasują trąbkami

Gość gość
No cóż. W demokracji jest również miejsce dla idiotow. Na szczęście rządzi PiS

Gość gość
Ale numer ja też byłam w Warszawie i z racji tego że była ładna pogoda pojechaliśmy do Łazienek i nic takiego nie widzieliśmy

Gość gość
to zamiast Łazienek zwiedzaj Wawel i po kłopocie

Gość gość
to było w kwietniu, nie wiem jak jest teraz

Gość eee tam i tam
Jako twardy elektorat PiS, postawiłbym sprawę tak: - gdy ludzie modlili się pod krzyżem na Krakowskim, to ich gnojono i wyrzucano, bo "blokowali ruch", bo "to miejsce pracy prezydenta, nie kościół, nie cmentarz, nie miejsce tragedii"... więc niby dlaczego kodziarz ma sobie protestować? Naszczać im do namiotu, nasłać kryminalistów i już! - ale z drugiej strony, to byłoby po prostu podobnym chamstwem, do chamstwa PO, Gronkiewicz (przecież nie chcemy być chamami) i mogłoby być szkodliwe dla PiS, bo dodawałoby argument, do bajki o "zagrożeniu demokracji". Zatem, lepiej to zostawić, niech samo zdechnie. Warunkiem zwycięstwa jest dobre rządzenie PiS (niech ludzie widzą, że pomiędzy PO a PiS jest oczywista i realna różnica) i wytrwałość i nieugięta postawa - nic nas nie zmusi do oddania władzy, poza przegranymi wyborami w ustawowym terminie. Koniec i kropka. Oni sobie wymyślili, że Kaczyński odda władzę, tak jak ostatnio. Nie ma takiej możliwości. Niech tam gniją. Poza tym proponuję ich nazywać KODZIARZAMI :D

Gość gość
dobrze powiedziane

Gość gość
eee tam i tam dziś Musisz jednak przyznać, że kodziarze, czy jak ja wolę aktywiści KOD nie są agresywni a dziadki - zwolennicy PiS, czy też zwąc ich inaczej - sekta smoleńska potrafili dopuszczać się rękoczynów w stosunku do dziennikarzy Dowód https://www.youtube.com/watch?v=Spa5CBzB_4I I jeszcze jedno nie mów chop, bo nie wiadomo komu pierwszemu zgnicie jest pisane. Nie pozdrawiam ale współczuję.

Gość gość
Ci z po i nowoczesnej nie mogą pogodzić się z porażka.

Gość gość
Taa Bo Polacy to wyłącznie albo PiS albo PO :O

Gość gość
KOD to zbieranina Nowośmiesznych lewaków PO którzy tęsknią za korytem opanowanym przez socjalistyczny PiS. Oni nawet nie wiedzą kiedy została uchwalona komusza konstytucja :)

Gość gość
gość dziś a ta ostatnia komusza nazywa się konstytucją kwaśniewskiego pionku :)

Gość gość
a następna komusza będzie kaczyńskiego :D

Gość gość
gość dziś eee tam i tam dziś Musisz jednak przyznać, że kodziarze, czy jak ja wolę aktywiści KOD nie są agresywni a dziadki - zwolennicy PiS, czy też zwąc ich inaczej - sekta smoleńska potrafili dopuszczać się rękoczynów w stosunku do dziennikarzy Dowód https://www.youtube.com/watch?v=Spa5CBzB_4I I jeszcze jedno nie mów chop, bo nie wiadomo komu pierwszemu zgnicie jest pisane. Nie pozdrawiam ale współczuję. x Nie, nie muszę przyznawać. 1/ Albo nie wiesz o czym mówisz, albo kłamiesz sytuacja pod krzyżem, była eskalowana celowo, przez prowokatorów (Hadacz! i inni), prawdopodobnie było to robione na zlecenie wysokich władz PO. 2/ To co dałeś, to jest naganne i jestem temu przeciwny, widziałem w TV, byłem oburzony ALE to z czegoś wynikło, mianowicie z wcześniejszych wydarzeń: prowokacji kłamstw w TVP i właśnie tego chamstwa, które także ty prezentujesz, mówiąc: sekta smoleńska. 3/ Zatem słusznie PiS dociska WAS do ściany będzie taki nacisk, aż się rozluźnią powiązania i uznacie, że przegraliście walkę o Polskę. Bo to jest walka, nie mam co do tego wątpliwości. Ludzie, którzy posługują się kłamstwem wybiórczo argumetnując (zacytowany materiał), są po prostu wrodzy Polsce. Nie szanujecie swoich rodaków, którzy mają taką wrażliwość, mentalność, by modlić się pod ważnym dla nich znakiem, w ważnym dla nich miejscu, to dla was nie będzie miejsca w zakresie decyzji jaka ma być Polska. Skoro tak się USTAWIACIE, będziecie tak właśnie traktowani, jako wróg, którego należy odsunąć i spacyfikować. Mam na myśli oczywiście metody walki politycznej w ramach prawa, nie przemoc. Widać wyraźnie, że nastroje społeczne zmieniają się w sposób istotny i trwały. Nie chodzi o samo poparcie dla PiS, ale o zwrot w kierunku patriotycznych postaw. Kończy się władza ludzi o mentalności lokajskiej. I na koniec. Uczciwy prezydent, wyszedłby z pałacu, podszedł do ludzi pod krzyżem, podał rękę, porozmawiał, zapalił znicz i pomodlił się, przecież jest katolikiem i poszedł do swojej roboty. Uzyskałby przychylność ludzi, którzy opłakiwali zmarłego prezydenta. Uzyskałby uspokojenie sytuacji. Uzyskałby prestiż człowieka wyrozumiałego, honorowego, mądrego i "prezydenta wszystkich Polaków". Ale nie! Kawał chama, celowo parł do konfrontacji, od razu chcąc usunąć krzyż. Robił to celowo, aby wykazać, że to "banda oszołomów" tam się rozłożyła. Idiotów, to sobie rób z podobnych sobie.

Gość gość
gość dziś Taa Bo Polacy to wyłącznie albo PiS albo PO x bo w komuszej III RP panuje podział plemienny uchwalony w Magdalence :)

Gość gość
Nie, ale ten podział nie jest fałszywy. On odzwierciedla do pewnego stopnia nastroje społeczne. Jest Polak, który mniej więcej identyfikuje się z PO/Nowoczesną. I jest Polak, który mniej więcej identyfikuje się z PiS. Są Polacy, którzy lubią starą komunę - SLD. Są Polacy, którzy lubią klimaty palikociarskie, nie ma ich wielu, ale są. Są Polacy, którzy szukają czegoś nowego, świeżego po prawej, patriotycznej stronie - Kukiz, Narodowcy, Korwin... Gadanie, że podział PiS - PO jest sztuczny, jest błędne. To jest realny podział, trochę przykrojony niedokładnie, ale wynikły z prawdziwych nastrojów, poglądów, interesów. Głosuję na PiS, bo ktoś musi przeorać Polskę, by wyciągnąć tę kupę kamieni z ziemi i wyrwać chwasty, ale zdaję sobie sprawę, że nadzieją są młodzi, którzy pójdą dalej i mądrzej niż może to zrobić PiS. To będzie historia, która mam nadzieję wydarzy się za lat 4, pewnie 8 lub więcej. Trzeba czasu, aby PiS wyrwał chwasty, oczyścił przedpole i trzeba czasu, aby nowe patriotyczne partie, ruchy, organizacje nabrały mocy i znaczenia.

Gość gość
gość dziś to jest plemienny podział medialny, zależy jak często pokazują ich w telewizji ponieważ stare dziady oglądają tylko telewizje która podpowiada w kogo mają wierzyć

Gość gość
nie no w ogóle smrody kody nie są agresywni. tylko "nienawidzą tego kurdupla". gdzie tam to agresja jest.

Gość gość
gość dziś kody smrody nie są agresywni jak również nie są zbyt inteligentni, oni sami nie wiedzą przeciwko czemu protestują wystarczy oglądać przeprowadzane z nimi wywiady i można dojść do wniosku że demokracja to najgłupszy ustrój polityczny świata w którym dwóch meneli może przegłosować jednego porządnego człowieka :)