Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci przerywają flirt? Dlaczego się wycofują?

Polecane posty

Gość gość

Flirt w pracy, jeszcze w zeszłym tygodniu patrzył na mnie bez przerwy, lustrował, jego spojrzenia byly naprawdę gorące, z napięcia miedzy nami aż gęsto było. On zaczal ten flirt... A teraz nagle przestał na mnie spoglądać, wydaje sie jakiś obojętny :( Taka bylam szczęśliwa, myslalam, że może cos z tego wyniknie, a tutaj przychodzę dzis do pracy i totalna obojętność, w piątek jeszcze było zupełnie inaczej... Jakie moga byc przyczyny takiego wycofania faceta? W trakcie flirtu, do niczego więcej nie doszło!!! Dodam, ze facet jest ode mnie 10 lat straszy, ale wolny i bezdzietny, moze ma to znaczenie. Doradźcie, co zrobić, żeby znowu wszystko wróciło, jego zainteresowanie? Czy w ogóle mogę coś zrobić?

Gość gość
Po twoim zachowaniu i tekstach stwierdził że to jednak nie to. Tak delikatnie mówiąc :P

Gość gość
Moje zachowanie w niczym nie odbiegało od jego. To byly glebokie spojrzenia w oczy, uśmiechy. A tekstow żadnych nie bylo. Jakiś czas temu on probowal ze mna flirtować, ja wtedy nie bylam chętna (bylam po rozstaniu), ale w zeszlym tygodniu zrobiło sie gęsto miedzy nami ;) I tak bylo jeszcze w piątek :( A teraz jest zupełnie inaczej, nie wiem, czemu taki obojętny się nagle zrobił. Mogę jakoś sprawić, żeby flirt wrocil?

Gość gość
no może nie dałaś po sobie poznać, ze jesteś zainteresowana i olał sprawę. To jest jedna z przyczyn.

Gość gość
jestem w podobnej sytuacji, tylko w mnie to trawalo dłużej bo prawie pół roku, flirt, dwuznaczne rozmowy, telefony... i teraz nagle od miesiąca zobojętniał, jest starszy ode mnie 15 lat wolny, bez dzieci... czuje się rozczarowana bo myslałam ze cos z tego będzie, ciagle o nim myśle :(

Gość gość
w pracy sie pracuje. zbiornik jest od flirtowania

Gość gość
Jakiś czas temu nie dawalam, bo bylam po rozstaniu, musialam trochę odpocząć od spraw damsko-męskich, ale w zeszlym tygodniu juz dalam mu wyraźnie do zrozumienia, że jestem zainteresowana. I on tez to odwzajemnił... Co sie mogło przez weekend zmienić? :(

Gość gość
Po pierwsze, może to być spowodowane brakiem wyraźnego sygnału ze strony kobiety. Często kobietom się wydaje, że wysyłają taki sygnał, ale w trzech czwartych przypadków one nie są zupełnie zauważane przez mężczyzn, bo do nich trzeba dość wprost i odważnie, a nie te wszystkie przysłowiowe uśmiechy, które dla faceta nic nie znaczą. Zwłaszcza jak dziewczyna miła i uśmiecha się do wszystkich. Po drugie, nie uznajecie prawa faceta do przemyślenia pewnych spraw. Ludzie mają mózgi i rozważają pewne sytuacje, niektórzy faceci uznają, że lepiej się w dany flirt jednak nie pakować.

Gość gość
do nich trzeba dość wprost i odważnie xx xx byleby tylko nie przedobrzyć :D

Gość gość
Gosc 13.56 Dokladnie. Flirt to tylko flirt, nic wiecej. Jak kobieta daje do zrozumienia,ze jest chetna mezczyzna moze uznac,ze jednak nie. Ma prawo. To problem kobiet,ze traktuja flirty jak cos nie wiadomo jak powaznego

Gość gość
nie tylko kobiety tak to traktuja xx xx kiedyś chlopak zarzucil mi wycofanie sie. krzyczał, że flirt to dla wielu osób jest coś poważnego i że przez takie podejscie jak moje to faceci sie wieszaja, bo flirt to jest zapowiedz czegos powaznego. o!

Gość gość
E, nie zmyślaj ta wyżej, nie ma takich facetów. Chyba że to jakiś desperat był.

Gość gość
Yyy cycki?

Gość gość
nie zmyslam. co wiecej od dobrych 5lat soczyscie mnie nienawidzi i daje temu czesto ujscie.