Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

złożyłam PIT w połowie kwietnia. kiedy zwrot?

Polecane posty

Gość gość

niech oddadzą kasę, złodzieje

Gość gość
Ja złożyłam pod koniec marca i pieniędzy nadal nie widać ..

Gość gość
Ja złożyłam 1 kwietnia i tez nie mam. Chyba z czegoś 500+ trzeba było wypłacic.

Zlozylyscie tak pozno to wiadomo ze na koniec dostaniecie..im pozniej zlozone sa rozliczane na sam koniec.

Gość gość
Maja 3 miesiace na wypłatę wiec wypłaca w polowie lipca. Tak to jest jak sie czeka prawie do ostatniej chwili. Ja złożyłam w polowie lutego i po 2 tygodniach dostalam zwrot na konto.

Gość gość
składałam 11 marca i nadal nie mam zwrotu . Zlozenie zalezy tez od przysłania pitów przez pracodawce wiec jesli pózno dostaniesz od pracodawcy =pozno składasz rozliczenie .

Gość gość
17:46 Pieprzysz bzdury jak mało który. Pracodawca musi wysłać PIT do końca lutego więc sory, ale jak ktoś złożył w połowie kwietnia to jest pierdoła i sam sobie winien. Ja zlozylam 19 marca. Wczoraj dostałam przelew.

Gość gość
US ma trzy miesiące na przesłanie pieniędzy. Wiadomo, że im później się złoży PIT tym później dostanie się kasę, tym bardziej, że większość ludzi składa na ostatnią chwilę więc od kwietnia mają tych PITów sporo. Ja złożyłam pod koniec kwietnia, ale wiem, że jeszcze sobie sporo poczekam na zwrot

Gość gość
gość wczoraj 17:46 Pieprzysz bzdury jak mało który. Pracodawca musi wysłać PIT do końca lutego więc sory, ale jak ktoś złożył w połowie kwietnia to jest pierdoła i sam sobie winien. Ja zlozylam 19 marca. Wczoraj dostałam przelew. x owszem ma taki termin ale nie wywiazuja sie z niego zwłaszcza ci pracodawcy na umowe zlecenie :) dlatego skladałam z małym opoznieniem bo 11 marca a zwrotu nadal brak . Dwa lata temu dostałam po ok 2 mcach a rok temu po miesiacu .

Gość gość
Ja złożyłam w połowie kwietnia, a zwrot dostałam przedwczoraj

Gość gość
drogą elektroniczna jest dużó szybciej