Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NikitaKita

Znajomy powiedzial mi,ze powinnam schudnac i chodzic na silownie!!!

Polecane posty

Gość NikitaKita

Poczulam sie jakby mi ktos walnal w tearz bo nawet nie mam nadwagi. Czy takie uwagi sa stosowne,co o tym myslicie?

Gość gość
Ile ważysz? Bo to kluczowe,

Gość NikitaKita
Moj facet lubi moja figure,mam kobiece ksztalty ale dolna czesc cial dosyc mocna bo taka mam gnetycNa pamoatke po mamie,babci i prababci. Dbam o siebie,jestem weganka,nie jem syfu,cukru,przetworzonych produktow. Moj wzrost to 168 cm a waga 68 kg. Czuje sie jak gowno,kiedys mialam anoreksje przez ktytyczne komentarze ojca a teraz znajomy mi tak przygadal,czuje sie winna pijac nawet wode. :-(

Gość gość
Mnie mój facet wytyka nadwagę. Po sześciu latach związku. Z***biście.

Gość NikitaKita
Mam gigure cos jak Beyonce-po prostu nogi,uda i biodra masywniejsze a gora szczuplejsza.Mieszcze sie w normalne rozmiary,mam powodzenie u facetow. Najgorsze jest to,ze zasial mi ziarno w glowie,bede sie czula beznadzijnie przez dlugi czas.Nie wiem dlaczego ludzie maja taki tupet aby komentowac czyjs wyglad.Ja tak nie potrafie,zawsze zastanawiam sie czy nie zrobie komus przykrosci. :-(

Gość gość
Jak masz wpaść anoreksję to się nie odchudzaj bo wpadniesz to bagno. Weganka? Same warzywa?idzie na tym przezyc?jaka masz morfologie?

Gość gość
Jem bardzo zdrowo,zadnej chemii,cukr******ldow,coli,doslownie nic,slodyczy to od lat nie mialam w ustach.Badania mam swietne,w lutym mialam komplet badan do operacji plastycznej i byly idealne.

Gość gość
nie chodź na siłownie bo będziesz wyglądała jak koks w dresie

Gość gość
Kochana, ludziom nie dogodzisz.Ja wokoło słysze : aleś chuda,jesz coś wogole, anoreksję masz? Rzygać mi się chce jak patrzę w lustro. Wyniki bardzo dobre, niestety stres robi swoje. Ale mam nadzieję to zmniejszyć. Tzn stres.to może w końcu przytyje. Jeszcze to lato, na plaży że wstydu idzie się schować :(

Gość gość
No bo teraz jest terror bycia chudym i "fit". Trzeba codziennie ćwiczyć z Chodakowską albo Lewandowską, stosować się do ich porad żywieniowych i pozwalać sobie wmawiać, że wyraźnie umięśniony brzuch jest warunkiem szczęścia, zdrowia i sukcesu. Oczywiście, że trzeba dbać o zdrowie i kondycję, ale kurfa, bez przesady. I przede wszystkim szukać pomocy u specjalistów, a nie sztucznie wykreowanych celebrytek. Dla których nie jest się nawet człowiekiem, a jedynie lajkiem na fejsie. Im więcej lajków, tym więcej życzą sobie za reklamowanie produktów. Rzyg.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Nikita. Olej go. Ciekawe jak on wygląda... Najwazniejsze, że podobasz się swojemu facetowi. Głowa do góry!

Gość gość
70 kg prawie, przy średnim wzroście. Do anoreksji masz ze 40 kg, nie dramatyzuj. I chyba z nerwami masz problem, choć z taką wagą też. Toż to swinina. Nawet nie chce mi się ciebie wyobrażać. Bleh

Gość gość
Widoczne on ma jakies kompleksy ze tak Ci powiedzial. Osobiscie mnie sie takie dziewczyny podobaja. Ktos tu wspomnial o Lewandowskiej... Ja tej pani poprostu nie trawie, do tego jest brzydka jak noc, jak ktos taki moze byc wzorcem wygladu, chyba jak nie wygladac. Rozumiem, ze nikt wlasnego wygladu nie wybiera, ale Lewandowska jest odpychajaca. I nie jestem zaden hater, nigdy nikogo nie krytykuje, ale Lewandowskiej nie cierpie, zastanawiam sie kiedy Robert sie z nia rozwiedzie. Oprocz niej nie trawie tylko Hilary Clinton i tego idiote Lisa. Poza tymi zalosnymi przypadkami , nigdy nikogo nie krytykuje.