Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktos mi wytlumaczy dlaczego swiat jest tak ujowo urzadzony ?

Polecane posty

Gość gość

- raz wszystkie zyjacee istoty sa wplatane w lancuch pokarmowy, nie zjesz- nie zyjesz - wszystkie stresujace sytuacje zamiast wzmacniac organim, strasznie go oslabiają, pojawiaja sie choroby, starzejemy sie w zastraszajacym tempie - tak naprawde uczestniczymy w wyscigu w paradzie naszych genow, im lepsze geny tym wieksze szanse na przekazanie ich dalej, na seks i " milosci" ktora jest motorem napedzajacym to wszystko. gardze ta niesprawiedliwoscia, okrucienstwem, miliony ludzi cierpi ale nikogo i niczego to nie obchodzi :O im jest gorzej tym bedzie gorzej... taka jest jedyna prawda na tym c******m swiecie

Gość gość
up

gość dziś - raz wszystkie zyjacee istoty sa wplatane w lancuch pokarmowy, nie zjesz- nie zyjesz x ale my nie jesteśmy przegrani w żadnym:) w sensie ludzie czy tygrysy x - wszystkie stresujace sytuacje zamiast wzmacniac organim, strasznie go oslabiają, pojawiaja sie choroby, starzejemy sie w zastraszajacym tempie x stresowe tak, ale wyjście obronną ręką z generalnie trudnych chwil czyni silniejszym:) x - tak naprawde uczestniczymy w wyscigu w paradzie naszych genow, im lepsze geny tym wieksze szanse na przekazanie ich dalej, na seks i " milosci" ktora jest motorem napedzajacym to wszystko. x nie wiem co ma seks do genów i co ma miłość do seksu? x gardze ta niesprawiedliwoscia, okrucienstwem, miliony ludzi cierpi ale nikogo i niczego to nie obchodzi pechowiec.gif x ja tym nie gardzę, taki jest Boży porządek, żeby można było czuć szczęście (dla kontrastu) x im jest gorzej tym bedzie gorzej... taka jest jedyna prawda na tym c******m swiecie x chyba w Twoim mózgu. get a life.