Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy! Zdradzam na każdym kroku ;(

Polecane posty

Gość gość

Mam chłopaka od jakiegoś czasu i mamy konta na gg! On jest bardzo tajemniczy ehh. Ostatnio koniecznie chciał moje hasło na gg! No to musiałam mu podać bo liczył do 10 i powiedział że jak nie dam to koniec. Ja usunęłam wszystkie rozmowy ale zapomniałam wyczyścić dysku. Okazało sie że on chciał to hasło żeby sprawdzać mi dysk a znalazł tam moje niegrzeczne... Sami wiecie. Zdenerwowałam sie i zmieniłam hasło a on do mnie że mu nie ufam i wczoraj musiałam podać drugie. Znowu nie zapomniałam o dysku :( on powiedział że sie zabije, i że ja ciągle kłamę. Jeeeju! Jestem podłą suką! Na dodatek to związek na odległość ale tylko 5 km. Sama pisze z innymi a jemu zabraniam chociaż najmniejszej rzeczy. Ehh tak sie pogubilam że pociełam sobie ręce :'( bardzo go kocham ale to naprawdę. A tamci co z nimi pisałam to tylko koledzy... Jestem załamana swoim zachowaniem

Gość gość
Odrazu widac, ze prowo. Dorosnij.

Gość gość
p*****l p*****l ja posłucham

Gość gość
gimbaza do nauki

Gość gość
To nie żadne prowo!

Gość gość
Zerwij z nim, zwiazki na odleglosc nie maja szans. Moj ostatni nie przetrwal roku a to z powodu odleglosci, dwa kilometry I czterysta metrow nas rozdzielilo.