Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fcbarcelona

Kocham ulubioną koleżankę a Ona o tym wie. Co mam zrobić?

Polecane posty

Gość fcbarcelona

Proszę o pomoc!! :( Od kilku lat mam dobrą koleżankę. Zawsze pomiędzy nami się układało, mieliśmy wspólne tematy do rozmów i sporą grupę wspólnych znajomych. Przez ten czas mimo, iż najpierw ja a potem Ona skończyliśmy jedno gimnazjum a wcześniej podstawówkę. Jak zawsze spotykaliśmy się gdy ja byłem już w szkole średniej a potem razem jeździliśmy autobusem to dobrze nam się rozmawiało. Pewnego dnia dotarło do mnie, że bardzo ją kocham i to może być kobieta na resztę życie. Jest to najporządniejsza dziewczyna w okolicy. Teraz skończyłem szkołę, jestem po maturach i zaraz idę do pracy na wakacje. Niestety przez nieostrożność naszego wspólnego znajomego dowiedziała się o wszystkim. Napisała do mnie: "Mam kogoś na oku i nie jesteś w moim typie. Mam nadzieję, że odnajdziesz swoje szczęście ale to niestety nie ja." Co mam zrobić? Zrobię dla Niej wszystko, jestem gotowy aby spotkać się z tym chłopakiem, który podoba się mojej koleżance (gdybym wiedział kim on jest). Przez ostatnie dni starałem się aby spotkać z rodzicami i bratem mojej ukochanej. Chcę aby moja wybranka mnie wspierała, kiedy będę się męczył dniami i nocami dla Niej!!! Co mam zrobić, aby nie stracić a wręcz zyskać zaufanie i starać się przynajmniej o przyjaźń jeżeli nie możliwa byłaby miłość. BŁAGAM, jak przeczytacie to odpowiedzcie, PROSZĘ!!! ;'(

Gość gość
Nie zmusisz jej do miłości. Ona Cię lubi jak kolegę i tyle.

Gość gość
e , tam ..