Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajoma daje 6 miesiecznemu synkowi batony

Polecane posty

Gość gość

Zawsze była głupia, ledwo podstawówkę skończyła a teraz jeszcze sie tym chwali na fejsie ze 6 miesieczny synek je batona....

Gość gość
Zazdrościsz, bo nie masz dzieci i nie stać Cię na batony.

Gość gość
Ja swojej daje lizaki od czasu do czasu

Gość gość
ty autorko zawsze byłaś mądra, więc błyszczysz i teraz swoją mądrością zakładając taki temat na kafeterii:-D:-D:-D

Gość gość
No i? Ja dawałam córce jak miała 9-10 miesięcy te owocowe batoniki Hippa. Ba,nawet i kostkę czekolady zdarzyło mi się dać,ależ ze mnie wyrodna matka. Teraz ma 7 lat i..uwaga..tak,żyje!!!!! Po cholerę wpieprzasz się w takie rzeczy? Nie masz większych problemów? Nie? To idź ugotuj eko jajka na parze , nalej dziecku wody prosto ze źródełka i zrób pranie w orzechach....:/

Gość gość
No i? Ja dawałam córce jak miała 9-10 miesięcy te owocowe batoniki Hippa. Ba,nawet i kostkę czekolady zdarzyło mi się dać,ależ ze mnie wyrodna matka. Teraz ma 7 lat i..uwaga..tak,żyje!!!!! x a co ma umrzeć? zyje ale ma gorsze wyniki w nauce od rówieśników, gorszą kondycję i jest narażona na wiele chorób w przyszłości! złe nawyki przyniosą szkody kiedyś!

Gość gość
No i? Ja dawałam córce jak miała 9-10 miesięcy te owocowe batoniki Hippa. Ba,nawet i kostkę czekolady zdarzyło mi się dać,ależ ze mnie wyrodna matka. Teraz ma 7 lat i..uwaga..tak,żyje!!!!! Po cholerę wpieprzasz się w takie rzeczy? Nie masz większych problemów? Nie? To idź ugotuj eko jajka na parze , nalej dziecku wody prosto ze źródełka i zrób pranie w orzechach....:/ x aleś ty durna :) Jak nie masz czlowieku nic madrego do powiedzenia, nie marnuj czasu na glupie wypowiedzi. Twoj poziom inteligencji wskazuje na to, ze jestes w stanie znalezc jakis portal z grami i po prostu uzywac dwoch klawiszy, aby odbijac pileczke, bo jak juz uzyjesz ich wiecej to po prostu wychodza glupoty.