Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mialyscie podobnie z zakochanym facetem

Polecane posty

Gość gość

Biegał za wami, szalał, stał kwiaty, pomagał i wspierał po czym poznał pierwszą lepszą laskę do związku i całkowicie zerwał kontakt? U mnie to trwało rok, a teraz on udaje, że mnie nie zna bo ma laskę. Nawet o kolezenstwienie można mówić. Czy ona postawiła mu ultimatum i szlaban na koleżanki, bo poważny związek to nie jest za długo go znam. Przykro mi, że faceci są tacy plytcy.

Gość gość
widocznie sie zakochał i tyle..a do Ciebie czegos takiego nie czuł..stad taka akcja

Gość gość
a ty jestes dosc gleboka?

Gość gość
O co ci kobieto chodzi??? ? Przez rok olewalas I zwodzilas faceta a teraz masz zal ze ma laske??? Ona jest teraz dla niego najwazniejsza nie ty.I tak...jak powiedzial jej o tobie to nie dziw sie ze mogla mu postawic ultimatum...

Znam takie sytuacme. Od koleżanek. Sama miałam podobną sytuację. Kiedyś tam kiedyś. Biegal za mną, aż się okazało, że zaręczony.,,, Ciul z nim !!!!!!!

Gość gość
Kciukiem...a ty z Bielska??? :)

Gość gość
Na poważny związek to nie wygląda. Laska też mocno średnia więc tym bardziej dziwne jest jego podejście. Chciałabym być tylko koleżanką bo skoro zna się kogoś długo i lubi to przyjaźń mogła by być wskazana.

Gość gość
Pies ogrodnika. Sama nie w****** innej nie da

Gość gość
Kciukiem... "ciul z tym" to takie typowe w gwarze ludzi z tamtych rejonow stad ten domysl :p ...autorko, odpusc...mozna kilka miesiecy grac, pol roku ale rok...to juz zakrawa na blazenade...ma inna I tyle...bedzie chcial to bedzie kolega dla ciebie a nie dlatego ze ty tak chcesz...on swojego czas tez cos chcial a ty nie chcialas wiec powinnas rozumiec ;)

1.02 No i dobrze. Gwary się nie wstydzę, a co do tematu. Choooy z nim! Nieroxgarniety dzieciak. Uczuciami igrac .... można, będąc gimglupkiem! Lub glupkiem,który skończył coś wyżej. Scierp swoje i bierz życie za łeb.

Gość gość
A może by tak spróbować go odbić?

Prawdopodobnie ignorowałaś go, byłaś zimna, pozwalałaś się adorować, a jemu nie dawałaś nic z siebie, lub w najlepszym przypadku, rzucałaś mu ochłapy. Powinnaś szczerze opisać swoje zachowanie wobec niego, aby głos na forum miał jakikolwiek sens. Zastanów się, czy Tobie zależało na nim w ogóle ? Myślę, że nie, ale urażona została Twoja duma, bo facet znalazł sobie inną. Czy to dla pocieszenia, czy też zakochał się na serio - nie wiemy, ale jego brak chęci utrzymywania z Tobą jakichkolwiek kontaktów jest jak najbardziej zrozumiały. Czy Ty byś chciała utrzymywać znajomość z kimś, kto poniewierał Twoimi uczuciami przez rok czasu ? Jeżeli było inaczej, to opisz sytuacje dokładnie ...

Gość gość
Frajer z niego I tyle

Gość gość
Kolejna księżna która myśli że facet będzie dla niej niewolniczym psem... na jego miejscu zrobiłbym to samo :)

Gość gość
Księżniczką jesteś? Sama piszesz 'Biegał za wami, szalał, stał kwiaty, pomagał i wspierał', a Ty co? Nic? Ile można się poniżać, chłop na głowie stawał, żeby Cię zdobyć, a Ty nie wzruszona, przez ROK?! Tez by mi się nie chciało biegać za Królową Lodu, ile można? Świętego byś w*******a.

Gość gość
Jaki kolejny debil! A dlaczego niby zrobilbys to samo???? Wczoraj kochales dzisiaj nienawidzisz?? To niezrownowazony emocjonalnie jesteś.

Gość gość
Jakaś królewna z drewna odbierała hołdy, nic w zamian nie dając, a teraz zdziwiona, że chłopak znalazł sobie normalną dziewczynę. Śmieszna lala.

Gość gość
zazwyczaj życzyłam takim śmieciom zdychania w męczarniach typu oderwania się noża od rotacyjnej kosiarki i up**********a go w noge bądź też jakieś ciężkie zdarzenia komunikacyjne czy też bardzo trudne zdarzenia losowe :)