Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Surnatka

Bardzo proszę mamy o wypełnienie ANKIETY o ZABAWKACH dla dzieci

Polecane posty

Witam ! Mam na imię Natalia, jestem studentką, studiuję na kierunku Pedagogika Opiekuńczo - wychowawcza. Przygotowuję pracę magisterską dotyczącą znaczenia zabawek w rozwoju dziecka. Będę wdzięczna, jeśli osoby które są rodzicami dzieci w wieku przedszkolnym ( od 3 do 6 roku życia dziecka ) wypełnią dla mnie ANKIETĘ DOTYCZĄCĄ ZABAWEK W ŻYCIU DZIECKA w wieku przedszkolnym. Mam już bardzo mało czasu ( mam tylko miesiąc do ukończenia pracy ), trochę ankiet mam już zebranych, ale brakuje mi połowę, będę się cieszyła z każdej wypełnionej ankiety. Ankieta jest anonimowa, a wyniki badań zostaną wykorzystane do analizy zagadnienia w tejże pracy. Przy każdym pytaniu jest zaznaczone ile odpowiedzi trzeba zaznaczyć, wystarczy wpisać X przy wybranej odpowiedzi. Można zaznaczyć kilka odpowiedzi na dane pytanie, chyba, że jest napisane, że proszę tylko o jedną odpowiedź. OSOBY KTÓRE CHCĄ WYPEŁNIĆ MOJĄ ANKIETĘ poproszę o kontakt na adres : natalia.surawska@wp.pl.

Gość gość
kupiłam synkowi [5 latek] zestaw "mały sadysta" i " mały policjant"

To nie do tematu. W takim tonie proszę się nie wypowiadać.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona