Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PIEKNE KOBIECE STOPY

KOBIECE STOPY sa piekne,niosa przez cale zycie i sa czesto zaniedbywane,pomijane

Polecane posty

Gość PIEKNE KOBIECE STOPY

Niestety nie sa az tak doceniane,a niosa czlowieka przez cale zycie.

Gość gość
Moje są brzydkie, koslawe paluchy i haluksy bleh

Gość gość
Ale sa tez ladne,zadbane stopy.

Gość gość
następny zy****y zbok :o

Gość gość
Dr Marcin Popow bardzo dobrze będzie w stanie wszystkim pomóc w rozwiązaniu posiadanych przez nich problemów z haluksami. Posiada bardzo dużą wiedzę specjalistyczną.

Gość gość
Mi bardzo pomogło noszenie aparatu na haluksy - Marcina, zdecydowałam się na komplet 1, bo do niego jest dodawany ekspander do ćwiczeń, który też mi się bardzo przydał.

Gość gość
Też go mam, Marciny się sprawdzają.

Ooo tak z tym się zgodzę, ze dość często nie dbamy o stopy jak należy. Sama na sobie się o tym przekonałam jak porobiły mi się odciski . Początkowo troche olałam sprawe bo nie bolały ale z czasem zrobiła się istna masakra i po godzinie stania za ladą w pracy nie potrafiłam chodzić taki ból. Próbowałam specyfików aptecznych - odciski schodziły ale za chwile robiły się na nowo jeszcze większe i bardziej bolesne! W końcu za namową męża wybrałam się do podologa w warszawie na konradowicza w poradni chorób stopy i je usunęłam. Nawet nie wiecie jaką ulgę odczułam od razu po takim zabiegu. Teraz już przykładam większą uwagę do swoich stóp bo wkońcu ktoś mi dokładnie powiedział krok po kroku jak je pielęgnować i pilnuje tego.