Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2233

uwaga! wyrastajaca kosc z boku glowy u dziecka

Polecane posty

Gość gość2233

Witam, moj synek od urodzenia ma wyrastajaca kostke z prawej strony glowy kolo pulsu. Kiedyś zapytalam lekarza co o tym sadzi,ale stwierdzilze ten typ tak ma. Dzis syn ma 3 lata a kosc rośnie razem z nim. Ostatnio zaczekam sie tym wyjątkowo bardzo przejmować. Nie raz się uderzyl w to miejsce i zrobil mu sie po prostu guz jak wszedzie indziej. Nie boli go to ani mu nie przeszkadza,a ja się ciągle martwię i zastanawiam sie czy on nie powinien mieć zrobione usg glowy... Bardzo prosze o komentarze jezeli ktos cos wie.

Gość gość
pewnie szatan, ale nie jestem pewien.

Gość gość
Ty tak serio? Dziecko ma potencjalnie problem zdrowotny a ty zamiast isc do lekarza to sie internetu pytasz? Skad sie bierze taka bezmyslnosc?

Gość gość
idz z nim do innego lekarza! lekarz lekarzowi nierówny,co moi jeden,inny mowi co innego.juz nieraz tak imalam. z jedną chorobą szłam tak długo az trafilam na prawdziwego lekarza ktory postawił prawidłowa diagnozę i zalecił leczenie. wystajaca kosc z głowy ktora rosnie razem z dzieckiem i lekarz powiedział ten typ tak ma? przepraszam,nie znam zadnego takiego dziecka i uwazam ze to nienormalny objaw. na twoim miejscu chodzilabym od lekarza do lekarza,nawet i do 50 jesliby było trzeba. a ta poszla do jednego konowala i dala spokoj co z ciebie za matka??