Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba zła matka

Objawy i urojenia dla tych co czekają na dwie kreski

Polecane posty

Gość Chyba zła matka

Hej dziewczyny pisze bo w sumie nie wiem po co martwi mnie jedna rzecz co miesiąc myślę że jestem w ciąży czytań objawy obserwuje swoje ciało w w sumie nie powinnam tak myśleć zabezpieczamy się sex przerywany chociaż czasami wkłada ponownie ale ryzyko jest znikome co do ciąży nie chce mieć bo boje się opieki tego czy dam radę go dobrze wychować i tego czy mi się będzie działo wstawać w nocy ale z drugiej strony marzy mi się być w ciąży i nosić to dziecko eh dziwna jestem ktoś ma podobnie ?

Gość gość
Jak staraliśmy sie o dziecko objawy mialam i to jakie czasem juz kilka dni po stosunku.pozniej odpuscilam z powodu choroby nie mialam żadnego objawu a ze jestem w ciazy zorientowałam sie tydzien po terminu miesiączki.wczesniej testy robiłam juz kilka dni po owulacji a jak dostawalam @ próbowałam sobie wkręcać ze moze tak być ze na pewno jestem w ciazy.

Gość gość
Ja miałam podobnie tez wmawialam sobie non stop ciaze. Aż do teraz kiedy naprawdę jestem w ciąży, dzień przed okresem piekły mnie sutki i juz wiedziałam o co chodzi, rano odrazu test ciążowy, w dniu spodziewanego okresu i 2 grube kreski :)