Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie rozumiem sensu naszego istnienia przez to popadam

Polecane posty

Gość gość

w stany psychotyczne, po prostu swiadomosc naszego istnienia, kosmosu, przekracza moje mozliwosci poznawcze

Gość gość
Być może istnieje inkarnacja. Sporo planet podobnych do naszych, na których może istnieć życie. Nie jesteśmy sami we wszechświecie.

Gość gość
Sensem istnienia jest budowanie relacji z Bogiem. Chrystus umarł za nasze grzechy, abyśmy mogli żyć wiecznie. Ciesz się tym co przygotował dla nas Bóg:) Módl się za dusze ludzi, którzy jeszcze nie odnaleźli sensu życia.

Gość gość
hahaha. Z tym chrystuem to się uśmiałem. Są to wywody narzucone europie siłą na dwa tysiące lat temu. Nikt sobie tej wiary nie wybrał, więc nie wierzcie ludzie w te farmazony. Szukajcie sensu swojego istnienia, nie koniecznie w wierze, którą wam narzucono od narodzin.

Gość gość
Możesz nie wierzyć, ale po śmierci staniesz przed Bogiem. Nikt tego nie uniknie. Nie będziesz mógł powiedzieć, że wolisz przestać istnieć. Nie ma innej rzeczywistości i im szybciej to zrozumiesz tym lepiej.

Gość gość
Może przed Bogiem jakimś stanę, ale nie koniecznie tym religijnym, może z jakąś boską energią.

Gość gość
Jezus jest jedyną drogą do zbawienia.

Gość gość
w książeczce dostępnej na wyszukiwarce pod hasłem : Anna - Zaufajcie Maryi , od str.30 , Maryja mówi na temat sensu istnienia , szczęścia , miłości oraz przyszłości Polski.

Gość gość
Ja jestem ateistą. Utożsamiam się z sub-kulturą gotycką. Mam 29 lat.