Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość fajny_jestem

Licea zaoczne, wieczorowe i dla dorosłych

Polecane posty

Gość fajny_jestem

Witam, W czerwcu kończę zawodówkę po której oczywiście nie mogę napisać matury. A że maturę ja napisać bym chciał to w związku z tym mam kilka pytań i jeśli ktoś chodził do któregoś z takich liceów lub coś o nich wie to mógłby tu napisać bo nie ma zbyt wielu świeżych podobnych wątków w internecie, wszystkie są z przed roku albo dwóch. No i tu mam pare pytń 1. Czy nadal są licea wieczorowe, Techników uzupełniających już nie ma a informacji o liceach wieczorowych też znaleźć nie mogę. ??? 2. Co sądzicie o tych liceach, jaki jest tam poziom, słyszałem że gówniany, i że często chodzą tam ludzie którzy niczego nie chcą się nauczyć i przeszkadzają na lekcjach ??? 3. Czy rozszerzenia na maturze mogę sobie wybrać jakie chce czy to zależy od liceum ??? 4. Czy może lepiej całkowicie samemu przygotowywać się do matury i napisać ją w trybie eksternistycznym ?? 5. Jeśli polecacie ten tryb, to jakie liceum byście wybrali na terenie Łodzi, albo Zgierza albo Skierniewic, ??? 6. No i w ogóle napisz co o tym sądzisz cokolwiek Naprawdę proszę o szczere odpowiedzi bo zależy mi na tym żeby nie zmarnować tych 2 lat, niby to tylko soboty i niedziele no i co 2 tygodnie ale jeśli miałbym tam siedzieć i nic nie robić to wolałbym to chyba olać dlatego proszę was o szczere odpowiedzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować