Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ps u mnie w moim mieście Namysłów (woj opolskie) kasjerka w kauflandzie ma wąsy

Polecane posty

Gość gość

I brodę jak stary chłop ja mieszkam 15 km od Namysłowa też w powiecie namysłowskim jak ją w kauflandzie widzę to idę do innej kasy bo nie chce przy niej wybuchnąć śmiechem a tak mi się chce śmiać zwłaszcza przy ludziach stojących przy kasie nie chce wybuchnąć śmiechem mam ochotę tej babie zrobić fotę dać na neta i zrobić z niej memy :D ona pewnie sie goli jak chłop :D

Gość gość
PS jeszcze jedno dobrze że ja jej nie znam gdybym ją znał to bym się jej wyparł i bym sie do niej nie przyznawał ps ja jestem najładniejszą osobą na całej kuli ziemskiej :P

Gość gość
magda od brochowa odpisz też widzisz na ulicach w swoim mieście baby z wąsami? szkoda że ja tej babie w kaufie nie zrobiłem foty

Gość gość
Ale ty jesteś wieśniak i burak, nie jesteś douczony?? Ona może mieć problemy zdrowotne lub hormonalne, a ty jesteś pustak autorze. Żeby kiedyś też cie spotkało coś nieprzyjemnego, jakaś choroba lub przypadłość.

Gość gość
Tyle że u mnie broda i wąsy by nie były dziwne ani nienormalne bo jestem facetem niech mi Magda odpisze

Gość gość
PS TO ŻE JA MIESZKAM 15 KM OD MIASTA NAMYSŁÓW TO NIE OZNACZA ŻE JESTEM WIEŚNIAK PISZE że chce sie mi śmiać to nie moja wina ale się przy ludziach w kauflandzie nie śmieje sie nie wytykam palcami a tym bardziej przy niej i nie obgaduje jej staram się nie śmiać zachowuje powagę dopiero jak z kauflanda wychodzę to wybucham śmiechem ale wtedy gdy nikt znajomy nie widzi i nawet jak mnie by ktoś znajomy zobaczył to skąd by wiedział że śmieje sie z niej?

Gość gość
Up

Gość gość
Wieśniak to styl bycia ty właśnie jesteś takim burakiem.. za grosz dojrzałości i zrozumienia. Wiem ze są to problemy hormonalne, bo moja ciocia tak miała, jak wcześniej pisałem żeby ciebie coś dziwnego spotkało

Gość gość
Tyle że ja wiem że to problemy hormonalne głupi nie jestem ale śmiesznie to wygląda niech się napije piw z browaru namysłów to jej przejdzie

Gość gość
:D:D

Gość gość
bo namysłów to dziura jak z horroru "wzgórza mają oczy" nikt z zewnątrz tam nie zagląda i w wyniku chowu wsobnego i krzyżowania osobników spokrewnionych pojawia się coraz więcej mutacji; jak upośledzeni debile pokroju tego spamera oraz baby z wąsami. Podobno lada chwila namysłów ma zostać otoczony płotem pod napięciem i objęty kwarantanną bowiem ilość mutacji staje się niebezpieczna dla miejscowości ościennych ps. jakie masz zdiagnozowane upośledzenie?

Gość gość
Może to Konchita Wurst;P

Gość gość
Madzia wróciłaś ps może w ramach kwarantanny mają kaufland wyburzyć co? Tam w Namysłowie 99,9 procent ludzi to ludzie zdrowi i normalni szkoda że ja i ta baba to tej jednej setnej procenta do nich nie należymy :D moja wina że ona ma wąsy?

Gość gość
Ooo

Gość gość
Ooo