Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobili jakbyście mieli dowiedzieć się o czymś bardzo ważnym

Polecane posty

Gość gość

dla was? Chcielibyście sie dowiedzieć jak najszybciej, czy ze strachu byście to odkładali w czasie? Bo ja robie to drugie :O

Gość gość
Właśnie się dowiedziałam o czymś bardzo ważnym wczoraj o 23.00 na tvp2 wyświetlali dokument w którym opowiadali dlaczego chorujemy i umieramy na raka. Że przyczyną tego jest żywność GMO -wyjaśniali dlaczego! Że np. POMIDOR ma geny skorpiona... I tłumaczyli jak te różne genetyczne mutanty działają na nas ludzi na poziomie komórkowym-niektóre zmiany są już nieodwracalne! I uświadomiłam sobie że My europejczycy europy wschodniej jesteśmy jednymi z najbiedniejszych na świecie! Nie mamy dostępu do żywności! To do czego mamy dostęp nie jest żywnością! To trucizna!

Gość gość
Nawet powstał o tym wczoraj temat na kafe ale kafeteria jest własnością wirtualnej polski a dalej to już nie muszę wyjaniać prawda? To jedna z wielu odnóg mafijnego świata wielkich pieniędzy. TEMAT ZOSTAŁ USUNIĘTY!

Gość gość
Nie o takie "ważne" rzeczy mi chodziło ;) Tylko jakbyście mieli się dowiedzieć o ważnej wiadomości dla was i mogli się dowiedzieć w każdej chwili czy tak czy nie ,ale byscie tchórzyli jak ja :(

Gość gość
A cóż jest ważniejsze niż życie i zdrowie nasze i naszych bliskich? To najważniejsza rzecz o jakiej mogli sie wczoraj dowiedzieć POLACY! MOGLIBY, GDYBY NIE TO ŻE DOKUMENT WYŚWIETLONO PO GODZ.23.00 kiedy to, styrani ciągłymi naciskami swych przełożonych, Polacy ćwiczyli już komara przed telewizorem lub w łóżkach!

Gość gość
ale co to wynik egzaminu jest czy co

Gość gość
nie wynik egzaminu, to jest "egzamin życiowy" można powiedziec ;) i to może zaważyć lub nie na całym moim życiu... Wystarczy chwila żebym sie dowiedziała, ale sie strasznie boje

Gość gość
8:59 - ,,Nie o takie ważne rzeczy..."? -A o jakie? Nie ma już nic ważniejszego niż to jak dowiedzieć się kiedy umrzesz dziewczyno! Oglądałaś ten dokument? Oni tam dokładnie mówili kiedy umrzesz na podstawie tego co jesz! Opamiętaj się! Co jest ważniejszego od tego że masz w lodówce truciznę!???

Gość gość
No i się mylisz bo nie to zaważyło na Twoim życiu czy wynik będzie dobry czy zły ale to czy żarłaś GMO czy nie! A że żarłaś na 100% bo nie mieszkasz zapewne w Norwegii by móc tego unikać, więc twoje dni sa policzone!