Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta ogarnięta finansowo

Polecane posty

Gość gość

Zamiast narzekać na ciągły brak pieniędzy trzeba zacząć od oszczędnego trybu życia, nadwyżki pieniędzy mądrze inwestować i myśleć nad stworzeniem biznesu który zapewni niezależność finansową. Usiądź i pomyśl w czym jesteś najlepsza, wykorzystaj swój talent i ciesz się życiem.

Gość gość
wlasnie zainwestowalam nadwyzke pieniedzy w korone do szczeki za 1500zl. w nastepnym miesiacu zainwestuje w badania na tocznia, za 3 miesiace na twardzine, za 4 na celiakie. masz jakies pomysly jeszcze?

Gość gość
gość dziś wlasnie zainwestowalam nadwyzke pieniedzy w korone do szczeki za 1500zl. w nastepnym miesiacu zainwestuje w badania na tocznia, za 3 miesiace na twardzine, za 4 na celiakie. masz jakies pomysly jeszcze? x temat nie jest skierowany do emerytów na garnuszku podatnika

Gość gość
nie jestem emerytem kolku wiejski. zarabiam 1750zl na reke. 550 idzie na wynajem, 500 na jedzenie, nie wiele tego zostaje. mam 27l i problemy zdrowotne. zab mi sie kiedys uksyl niestety i teraz korone musze wstawic- w koncu cos porzadnego. takie jest zycie, myslisz ze kazdy zarabia kokosy? i ze mlody czlowiek nie moze miec chorob?

Gość gość
więc usiądź na krześle i pomyśl w jaki sposób pomóc sobie zamiast stękać i wiecznie narzekać :)

Gość gość
mam dopiero 35 lat idioto

Gość gość
gość dziś 35 letnia niedorajda życiowa zachowująca się jak 80 letnia babcia na emeryturze :) pogratulować