Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mironb

pożyczka bez zaświadczeń, gdzie?

Polecane posty

Potrzebuję pożyczyć małą sumę, niestety w banku kredytu nie dostanę bo nie mam stałego źródła (a przynajmniej nie jest udokumentowane). Stwierdziłem że wezmę chwilówkę, bo nie będzie dla mnie problemem spłacenie jej w terminie. Do tej pory miałem to szczęście że nie musiałem z takich rzeczy korzystać, dlatego nie wiem jak to działa - gdzie dostanę taką pożyczkę bez dodatkowych zaświadczeń?

Gość gość
jest wiele firm w których dostaniesz taką pożyczkę, trzeba tylko poszukać :) sprawdź na przykład Lendon albo Ferratum

dzięki, a Ty korzystałeś/aś z którejś z nich? boję się ukrytych warunków umowy

Gość gość
ja z Lendona i było ok. wejdź sobie w ogóle najpierwna jakąś porównywarkę i zobacz jakie teraz są oferty

Gość gość
Kredyty chwilówki NAMYSŁÓW ULICA HARCERSKA 46-100 NAMYSŁÓW (NAMYSŁÓW to miasto w Województwie Opolskim)

Gość gość
ok, właśnie o czymś tak mówiłem - zawsze dobrze jest najpierw porównać różne oferty

Gość gość
Poczytaj najpierw taki poradnik http://sekretypozyczek.pl/ szybko się czyta, bo 30 stron to nie jets dużo,a dowiecie sie sporo na temat pożyczek online

Gość metrex88
W wonga możesz się starać - tam mają dobra ofertę. Płacisz tylko 10zł kosztów za pierwszą pożyczkę

Witam! Metrex88, dziękuję za wspomnienie o ofercie pożyczki udzielanej przez naszą firmę. Pożyczając w wonga.com zyskuje się pewność sprawdzonej oferty, bez żadnych ukrytych kosztów. Dodam, że maksymalna kwota pierwszej pożyczki do 60 dni wynosi 1500 zł, a jej koszt to tylko 10 zł. Co więcej, nowi Klienci mogą wnioskować o pożyczkę ratalną - do 3000 zł, nawet w 24 ratach! Koszt pożyczki ratalnej można poznać na stronie wonga.com, pod suwakami, którymi ustawia się kwotę pożyczki i liczbę rat. Aby wnioskować o pożyczkę w wonga.com należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.com. Dodam, że podejmując decyzję o udzieleniu pożyczki bierzemy pod uwagę m.in. informacje w biurach informacji gospodarczej i Biurze Informacji Kredytowej S.A. oraz ocenę zdolności kredytowej Klienta. Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. W razie pytań jestem do dyspozycji Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość opalkasamka
Zanim się w ogóle zdecydujesz na pożyczkę, poczytaj sobie o warunkach i przyznawania i spłaty, np tutaj: https://branded.me/minicredit Wszystko jasno opisane, bez żadnych udziwnień.