Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Michał121212 Ty sciero cos Ci powiem...

Polecane posty

Gość gość

Pare ladnych lat temu oszukal mnie koles. Bylam wtedy dziewica,mowil ze jest prawiczkiem (a jakto sprawdzisz?) on pieknie mowil o milosci, naszej przyszlosci, dzieciach itp. Zaufalam mu, nie mialam zadnej takiej bliskiej zaufanej nawet przyjaciolki.dluuuugo zdobywal zaufanie moje. I wiesz co zrobil? Tydzien po naszym (moim) pierwszym razie przyszedl i oskarzyl mnie o....zdrade bo kolega kolegi widzial. Chcial mnie zostawic ale go ubieglam. Gnojnie docenil ze bylam wierna jak pies i nie spojrzalam nawet w kierunku innego bo byl calym moim swiatem. okazal sie s*********m ktory puknie dziewice i ja zostawia "kolekcjonuje". Okazalo sie ze prawiczkiem byl x razow temu. A zeby zdobyc to co chcial to potrafil chodzic x lat z dziewczyna (np.ze mna) im dluzej sie opierala tym bardziej go krecila. Wiesz co zrobilam w odwecie? Polamalam kilkadziesiat meskich serc. Z uroda nigdy nie mialam problemu. Rozkochiwalam i rzucalam. Czasem sie przespalam z gosciem ale to bardzo rzadko bo to musial byc....prawiczek.dzis mam faceta i dziecko.siedze na d***e i jestem wierna. Ale szczerze? Zakladam scenariusz ze gosc mnie moze za pare lat kopnac bo inna nadstawi wagine. Takich konskich prawiczkow jak Ty to ja na sniadanie zjadalam i ciesze sie ze niektore laski nie sa tak naiwne jak ja i nie oddaja "wianuszka" z milosci. Nie warto. Niech korzystaja na zdrowie. Swoja droga jak by bzykacie to sie mowi "Casanova" "musi sie wyszalec" a jak kobiety tosa d***** i szmaty. CHORE.

Gość gość
Michaś ma swój świat i swoje kredki.

Gość gość
Mam nadzieje ze ten tepy prawik przeczyta mojtemat.

Gość Michał121212
Sama jestes sciera bo dajesz d**y przed slubem! Bylo mu kretynko powiedziec: "spoko, ale po slubie" i w zaleznosci od tego jaka byla by reakcja wiedziala bys z kim masz do czynienia, ale taki polglowek jak ty przeciez nie mogl wpasc na ten pomysl! Teraz to sobie qrwa badz sama do usraej smierci, chuj z toba.

Gość gość
Mnie ktoś z rodziny molestował jak byłam dzieckiem, gdyby nie ten drań to dalej byłabym dziewicą! Powinni mnie po tym zabić bo nie mam błony!