Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznalam faceta który mial tylko jedną dziewczyne i byl z nią 11 lat.....załamka

Polecane posty

Gość gość

jestem z nowym facetem bo moj eks mnie zostawil.. i tego nowego mojego faceta zostawila rowniez dziewczyna jego pierwsza i jedyna która mial od liceum i byli razem 11 lat..kochal ją i po tym jak go zostawila nie byl juz z nikim przez 4 lata..az poznal mnie.. mam do was pytanie..czy wg was on moze jeszcze ją kochac..moze o niej myslec??niby zle go traktowala i wykorzystywala a na koniec powiedziala mu ze zwyczajnie sie je znudzil itd.. czasem mysle ,że on dalej o niej mysli choc minelo juz tyle lat i tak zle go traktowala..ale przeciez jesli z nią byl 11 lat to chyba faktycznie ja kochal itd.

Gość gość
mysle, ze moze kochac jak to bywa po długoletnich zwiazkach. zdziwiona, chyba nie bardzo? :)

Gość gość
To znaczy, że jest stały w uczuciach, nie skacze z kwiatka, an kwiatek, dobrze. A czy dalej ją kocha, na to pytanie może odpowiedzieć tylko on.

Gość gość
ciekawe, gorzej bys sie mogla w sumie czuc jakby swiezo po zerwaniu zwiazal sie z toba - wtedy bardzo prawdopodobnie mogloby to oznaczac, ze jestes z braku laku i jakby z nimi nie zerwala to nigdy by na ciebie nie zwrocil uwagi :)

Gość gość
facet ma z tego co piszesz ponad 30 lat i mial tylko jeden związek?a potem przerwe az 4 lata?podejrzane..cos smierdzi..cos z nim nie tak:)

Gość gość
A Ty Jestes z nim "bo Twoj eks cie zostawil" troche to slabe. Zapewniam Cie,ze w jego sercu jest dalej miejsce dla niej,mimo,ze juz pewnie nigdy nie beda razem. Wiem co mowie, czas,nie leczy wszystkich ran.

Jak to mówią czas nie leczy ran tylko przyzwyczaja do bólu ;). Napisanie, że jesteś z nim bo Cie eks zostawił jest dla mnie niezbyt normalne i chyba Ty sama nie chciałas być stad takie obawy. Jak ktoś jest z kimś tyle lat to zawsze będzie wspominał i cos czuł. Ja byłam z facetem 13 lat,poznaliśmy się jak miałam lat 14 i jakoś tak ciągnęliśmy związek aż oboje stwierdziliśmy, że to chyba już wszystko co mogliśmy sobie dać, ona chciał poszaleć.. Rozstalismy się i teraz każde z nas jest w nowym związku. Mojego faceta kocham nieprzytomnie ale czasem wspomnę o M. Co robi, jak mu się uklada ale juz bez miłości tylko z sentymentem :)

Gość gość
dopinguje im i trzymam kciuki za ponowne zejscia sie calej waszej czworki, bo nie ma to jak na starych smieciach :D xxx yebia mnie twoje zapewnienia :)

Gość gość
Nie prawda ludzie sie rozwodzą po wielu latach i nikt jakoś nie pielęgnuje kogoś kto obrażał i na końcu wyszło za wykorzystywał . Macie szanse stworzyć fajny związek ciesz sie ze on nie ma dzieci bo wtedy mogłabyś sie martwić . Ludzie sie rozchodzą i zawierają nowe Zwiaxki , ja bym sie cieszyła ze nie latał na qrwy

Gość gość
UCIEKAJ OD NIEGO..JAKIS DZIWAK