Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama znowu ma nowego faceta!

Polecane posty

Gość gość

Moja mama rozwiodla sie z tatą 4 lata temu. Zaczela chodzic na randki. Przez ten czas przewinelo sie w domu juz trzech facetow. Pierwszy tak pil ze czasem z lozka nie wstawal caly dzien. Drugi biedny ze nie wiem a trzeci w ogole sie mna i siostra nie interesowal A teraz przyprowadzila znowu jakiegos Marka. Mam juz tego dosc. Czy ona w koncu bedzie miala kogos na stale??? Ja mam szesnascie lat i chcialabym zeby moj dom byl domem a nie nie wiadomo czym. Czasem mam wrazenie ze tam tylko przeszkadzam :(

Gość gość
Powiedz matce ze wszystko rozumiesz ale dlaczego ona ich sprowadza do waszego domu? Powiedz ze złe się z tym czujecie i chciałabyś aby szanowała was tak jak kiedyś może ona będzie oczekiwała od was tego samego kiedy już jej żaden nie będzie chciał. Powiedz ojcu babci komukolwiek kto ma na nią jakiś wpływ . Bierze na was alimenty oraz piec stow od państwa to niech dba o wasz spokój . Powiedz jej to bo widać ze kobieta daje się wykorzystywać i na sile chce coś udowodnić

Gość gość
Na pewno nie przeszkadzasz :) A Twój ojciec ma partnerkę? To nie wina mamy, że nie może znaleźć odpowiedniego partnera. Ile ma lat?