Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potnik psotnik

Nadmierne pocenie. Kiedy u Was rozpoczal ie ten problem?

Polecane posty

Gość potnik psotnik

Juz dluzej nie moge:-( Bardzo mocno sie poce:-( Moj problem rozpoczal sie gdy skonczylam 21 lat... Nie wiem czy przyczyna tego stanu jest moja nadwaga (74kg przy 168cm wzrostu) czy moja slaba forme fizyczna. Wystarczy drobny wysilek, a moje pachy i cale plecy oblewa pot:-(:-(:-( Myslicie, ze gdybym schudla, to moj problem zakonczylby sie, czy powinnam gdzie indziej szukac przyczyn? Moze ktos podzieli sie ze mna swoimi doswiadczeniami?

Gość gość
nie, ja waze duzo mniej ale jak wyrzucam gnój w stajni to tez sie spoce porzadnie. w ogole lubie takie męskie zajęcia :)

Gość gość
ja jestem 20 kg chudsza od ciebie a mam ten sam problem, na dodatek mam nerwice lękową, wystarczy odrobina stresu i jestem mokra, wychodze na miasto i wracam zawsze mokra :O pomaga tylko medispirant w 50%, ale sucha nigdy nie jestem, nie wiem co z tym zrobic

Gość potnik psotnik
A ile mieliscie lat, gdy zaczal sie u Was ten przykry problem?:-(

Gość gość
ja nie ma nerwicy qtolu, po prostu tak mam ze jak chodze to szybko, jak ide na miasto to nie chodze jak te ciamajdy niedoyebane powolutku tylko smigam, raz raz, nie ma lypy, na szpileczkach po*******lam zeby sie wyrobic jak najszybciej, bo wtedy moge wczesniej do domu wrocic :)

Gość gość
Tak, gdybys schudla o 15 kg bedzie o wiele lepiej.

Gość potnik psotnik
Niedawno zaczelam diete, bede twarda i wytrwam, nie moge dluzej zyc w ten sposob:-( Trzymajcie za mnie kciuki!

Gość gość
Doraźnie polecam Antidral na noc, ale ostrzegam - może podraznic skórę. Picie pokrzywy albo szałwii również pomaga. Niemniej jednak polecam badania, może to tarczyca?

Gość gość
U mnie zaczęło sie w wieku dojrzewania. Wczesniej jakos nie zwracałam na to takiej uwagi. Wszyscy mówili że to z wiekiem i za chwilę przejdzie samo, ale nie przeszło. Nie wiedziałam jeszcze wielu rzeczy nt. temat, jak np. że jest to choroba, że jest ona dziedziczna. Ciekło ze mnie. Nie zdąrzyłam się ubrać wychodząc spod prysznica i byłąm mokra. Czułam swój pot zawsze i wszędzie. To zniszczyło moją psychikę i zamknęło na dobre w moim pokoju. Zastanawiałam się jaki jest sens takiego życia...... Próbowałam chyba wszystkiego, ale zawsze kończyło się na obietnicach napisanych na opakowaniu. Dopiero Electro Antiperspirant podziałał i zatrzymał pocenie na dobre. Naprawdę polecam wszystkim, którzy mają problem z poceniem. Jest bardzo bezpieczny, naturalny, bez chemii, prosty i dosc drogi. Ale warto stracić te pieniądze by zyskać o wiele więcej. Naprawde Electro Antiperspirant jest bezkonkurencyjny.