Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czyli mam szansę na atrakcyjnego mężczyznę jeśli

Polecane posty

Gość gość

Nie cuduje jak inne laski, ktore sledza kazdy trend mody i nawet gdy cos jest zwyczajnie glupie czy brzydkie to i tak to kupuja, bo "modne"? Nawet na normalne rzeczy nie mam parcia jak np torebka Michaela corsa, wielkie marzenie większości dziewczyn a dla mnie to po prostu droga torebka, jednak dbam o siebie i ubieram się z gustem, jestem ładna, mam ladna twarz, figurę, fajny charakter, więc moje pytanie czy mam szansę na atrakcyjnego mężczyznę który lubi się chwalić dziewczyna i wygląd jest dla niego ważny ?

Gość gość
Sorki, CZY zamiast CZYLI w temacie - pisze ze smartfona i samo wskoczylo i nie zauważyłam.:O

Gość gość
Wy to jednak jesteście puste.

Gość gość
Masz masz nie cuduj.

Gość gość
Następna prozna lala. Tak na pewno ktorts cie wydyma. Szczęśliwa?

Gość gość
niestety twój brak parcia nic nie zmienia,jestes idiotką,myslisz ze oni się znaja na jakichś durnowatych torebkach,to wy macie nasrane we łbach

Gość gość
albo nie powiem ci tak,szanse maja tylko kretynki z torebka corsa

Gość gość
Nie o torebkę corsa chodzi tylko modne ubieranie,styl bycia, ja nie mam w zwyczaju gonić za moda, zakładać insta i wrzucać zdjęcia jedzenia, robić relacji z czegokolwiek, chodzić po droższych sklepach itd jestem taka normalna choć zadbana po prostu uważam ze to glupie , wiec chyba nie jestem prozna?!

Gość gość
Brzydkich facetow zostawia sie dla brzydkich kobiet a ja skaleczona życiem nie jestem żeby brać brzydala

Gość gość
niezly z ciebie skunkswensyn:)

Gość gość
Słucham?:)

Gość gość
18:20 - chcesz ATRAKCYJNEGO faceta, który chce chwalić się dziewczyna i iej wyglądem co oznacza że sama też chcesz się nim chwalić i jego wyglądem. No rzeczywiście nie jesteś prózna :D

Gość konwaliowa księżniczka
jesli nie ulegasz trendom ani modom jesteś inteligentna,ja też tak mam mimo że czasem stać by mnie było na coś drogiego,mężczyźni nie zwracają uwagi na takie bzdety jak marka torebki,raczej patrzą na ogólny wygląd,czy jestes zadbana i zgrabna

Gość gość
Zazwyczaj atrakcyjni faceci chca sie chwalic kobieta, brzydcy zreszta tez tylko ze zwykle nie maja kim . Facet to jednak facet. Ja nie mam takiej potrzeby, patrzę na cos innego i nie jest to dla mnie ważne żeby mój facet podobał się innym, ale też źle czulabym się z kimś nieatrakcyjnym, seks i te sprawy, poza tym nawet patrzenie na taka brzydsza twarz czy ogolnie wprowadza w zły nastrój. Proznie to brzmi? Trudno, ale taka jest prawda i w gruncie rzeczy chyba kazdy jest prozny w takim razie tylko nie kazdy glosno o tym mowi albo i może nie zdaje sobie z tego sprawy.